Δευτέρα 19 Μαρτίου 2018

Έγκλημα στο Μαρούσι: Η μαρτυρία που "δείχνει" τον δολοφόνο και η ανατροπή (φωτο & βίντεο)


Μία σημαντική μαρτυρία έχουν στα χέρια τους οι αστυνομικοί για το άγριο έγκλημα που έγινε τα ξημερώματα της Κυριακής (18.03.2018) στο Μαρούσι - Οι αστυνομικοί φέρονται να
έχουν την περιγραφή του δράστη... ακόμα και το όνομα του - Απομακρύνεται το ενδεχόμενο της ληστείας - Όλα δείχνουν ότι το έγκλημα έγινε για προσωπικούς λόγους - Μαρτυρίες αναφέρουν ότι οι νεαροί ήταν μεθυσμένοι - Θα γίνει άρση απορρήτου στο τηλέφωνο του για να ελέγξουν αν είχε κλείσει ραντεβού θανάτου - Αυτόπτες μάρτυρες αναφέρουν ότι υπήρξε διαπληκτισμός πριν από το έγκλημα

Σοκ έχει προκαλέσει σε όλους η άγρια δολοφονία ενός 19χρονου στο Μαρούσι. Ο νεαρός έπεσε νεκρός μετά από δολοφονική επίθεση με μαχαίρι τα ξημερώματα της Κυριακής (18.03.2018) στην πλατεία Ηρώων. Ο νεαρός έπεσε κάτω μέσα στα αίματα… ενώ δίπλα του ήταν έντρομη η 18χρονη κοπέλα του. 
Ο 19χρονος μεταφέρθηκε αμέσως στο νοσοκομείο… αλλά ήταν αργά. Ο νεαρός ήταν ήδη νεκρός! Η αστυνομία ξεκίνησε έρευνα για το άγριο έγκλημα και μία μαρτυρία φέρεται να «δείχνει» τον δολοφόνο.
Οι αστυνομικοί, παρά την πρώτη κατάθεση της 18χρονης κοπέλας που μιλούσε για ληστεία… τείνουν στο συμπέρασμα ότι πρόκειται για έγκλημα που συνέβη για προσωπικούς λόγους.
Μάλιστα, αποκλειστικές πληροφορίες του newsit.gr αναφέρουν ότι οι αστυνομικοί έχουν στα χέρια τους μία μαρτυρία που «δείχνει» τον δράστη. Οι αστυνομικοί φέρονται να έχουν την περιγραφή του δολοφόνου ακόμα και το όνομα του. 
Επίσης, υπάρχουν πληροφορίες ότι θύμα και δράστης ή δράστες ήταν μεθυσμένοι, ενώ ο άτυχος 19χρονος φέρεται επίσης να ήταν γνωστός στην αστυνομία αλλά για μικρουποθέσεις που δεν σχετίζονται με την δολοφονία του.

Μαρτυρίες κάνουν λόγο για… καυγά!

Ωστόσο, οι αστυνομικοί έχουν στα χέρια τους μαρτυρίες που αναφέρουν ότι το θύμα καυγάδισε με κάποιους στην πλατεία… με κάποιους μάλιστα να λένε ότι ο 19χρονος αναφερόταν στους άλλους νεαρούς με τα μικρά τους ονόματα.
«Νωρίτερα είδαμε τον 19χρονο να διαπληκτίζεται με κάποιους στην πλατεία. Φώναζαν αλλά δεν καταλάβαμε για ποιον λόγο τσακώνονταν» είπαν μάρτυρες.
«Πίνανε μπύρες. Προφανώς σε κατάσταση μέθης και λοιπά κάποια στιγμή έγινε μεταξύ τους κάποια συμπλοκή. Το περίπτερο εδώ, που ήταν ο περιπτεράς ανοιχτός τους φώναζε να σταματήσουν και ο ίδιος είπε θα καλέσω την αστυνομία» τόνισε ο αντιδήμαρχος της περιοχής Σπύρος Σταθούλης, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο του Alpha.

Δείτε το βίντεο

Σοκ στην γειτονιά του – Συγκλονισμένοι οι φίλοι του

Στην γειτονιά που μεγάλωσε ο αδικοχαμένος Θωμάς είναι όλοι συγκλονισμένοι. Κανείς δεν μπορεί να πιστέψει ότι το χαμογελαστό αγόρι έφυγε από την ζωή τόσο νωρίς και τόσο άδικα.
«Μάθαμε, λυπηθήκαμε, στενοχωρηθήκαμε, συγκλονιστήκαμε. Τι να σας πω; Ήταν ένα καλό παιδί, εξαιρετικό. Το βλέπαμε. Πηγαινοερχόταν στη δουλίτσα του. Άλλο τι να σας πω ρε παιδιά; Ο Θεός να λυπηθεί τους γονείς του»υποστήριξε μία γειτόνισά του νεαρού στο newsit.gr.
Μάλιστα, οι φίλοι του γέμισαν το facebook με μηνύματα αποχαιρετισμού για το «παλικάρι» τους, ζητώντας να αποδοθεί δικαιοσύνη για το έγκλημα.   

Δείτε το βίντεο

Ο σπαραγμός του πατέρα που έχασε τον μοναχογιό του

Τραγικές φιγούρες οι γονείς του αγοριού που έχασαν τον μοναχογιό τους. Ο πατέρας του έφτασε το απόγευμα της Κυριακής (18.03.2018) στο σπίτι της οικογένειας στο Νέο Ηράκλειο, όπου τον περίμεναν συγγενείς και φίλοι να τον συλλυπηθούν και να τον στηρίξουν αυτές τις δύσκολες ώρες. Το μόνο που κατάφερε να πει πριν λυγίσει και σπαράξει στο κλάμα ήταν… «χάσαμε τον Θωμά μας».

Δείτε το βίντεο

Κάτοικος της περιοχής: «Στην πλατεία Ηρώων είναι ανυπόφορη η κατάσταση»

Και μπορεί να βγήκαν πολλοί να υποστήριξαν ότι η πλατεία Ηρώων είναι μία ήρεμη και πολυσύχναστη πλατεία… ωστόσο μία κάτοικος της περιοχής έστειλε email στο newsit.gr και έκανε λόγο για… μία ανυπόφορη κατάσταση.
Ειδικότερα κατήγγειλε τα εξής: «Όσον αφορά το έγκλημα που έγινε στην πλατεία ηρώων στο Μαρούσι, δεν ισχύει αυτό που προσπαθούν να παρουσιάσουν ότι είναι μια ήσυχη πλατεία.

Έχουμε μαζέψει επανειλημμένα υπογραφές και τις έχουμε παραδώσει στον ίδιο τον κ. Πατούλη για την ανυπόφορη κατάσταση εδώ. Δεν τολμάμε να περάσουμε γύρω από την πλατεία από όταν σκοτεινιάσει και μετά. Μας έχουν επιτεθεί να μας κλέψουν ουκ ολίγες φορές. Χρήση ναρκωτικών συνεχής.

Ειδικά στο ακατοίκητο πάνω στην πλατεία (Αρκαδίου και Παναγή Κυριάκου). Μέχρι και μολότοφ έχουν ρίξει. Καυγάδες από ναρκομανείς συνεχώς.

Και σας το λέει μια 29χρονη, όχι καμία γιαγιά που βλέπει όλη τη νεολαία για αλήτες. Ο φωτισμός είναι ελλιπής, και τα φώτα στην Πλατεία μονίμως κλειστά. Έχουμε καλέσει επανειλημμένα την αστυνομία κ μόλις τους λέμε ότι είναι 20-30 άτομα κάθε φορά φοβούνται και δεν έρχονται ποτέ! Μας έγραψε μια ο Πατούλης, ξαναπήγαμε μας έγραψε και δεύτερη. Βοηθήστε μας γιατί δε θα είναι το τελευταίο περιστατικό δυστυχώς.

Αν ανατρέξετε στο αρχείο σας θα βρείτε ένα περιστατικό με ένα έφηβο που μπήκε στο 1ο λύκειο Αμαρουσίου με σπαθί και τραυμάτισε καθηγητές. Είναι το σχολείο δίπλα και το παιδί αυτό σύχναζε στην πλατεία με τους υπόλοιπους ναρκομανείς. Είναι χρόνια αυτή η κατάσταση με τις ουσίες εδώ».

Ρεπορτάζ: Θεοδόσης Πάνου
Με πληροφορίες από Alpha
https://www.newsit.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom