Κυριακή 18 Φεβρουαρίου 2018

Απάντηση της «Κυριακάτικης δημοκρατίας» στον πανικόβλητο κ. Βενιζέλο για το έγγραφο της Novartis


H «κυριακάτικη δημοκρατία» σήμερα αποκαλύπτει έγγραφο της Novartis που περιλαμβάνει τον κ. Βενιζέλο και άλλα πολιτικά πρόσωπα σε “προωθητικές ενέργειες”. Μάλιστα η εταιρεία προϋπολογίζει και συγκεκριμένο μπάτζετ!!!

Εγγραφο-βόμβα «μπλέκει» τον Βενιζέλο (και το ΙΟΒΕ επί Στουρνάρα)

Τι κρύβει (;) το επίσημο μπατζετ της Novartis για το 2012

Ο Κουτρουμάνης, η Δρέττα, άλλα πολιτικά πρόσωπα και καθηγητές Ιατρικής βρίσκονται στη λίστα που κατασχέθηκε από τα γραφεία της εταιρίας έπειτα από έφοδο. Πρέπει τώρα να εξηγήσουν για ποιον λόγο αναφέρονται επωνύμως.
Κυριακάτική Δημοκρατία

Σκληρή απάντηση Βενιζέλου

«Η Κυριακάτικη Δημοκρατία ως ημιεπίσημο έντυπο της τρίτης δεξιάς συνιστώσας της κυβέρνησης, ανακαλύπτει σήμερα «έγγραφο βόμβα» που σκάει στα χέρια της. Πρόκειται για επίσημη έντυπη παρουσίαση της Νοβάρτις στην οποία αναφέρεται ο ανώνυμος ψευδομάρτυρας «Σαράφης».

Στην παρουσίαση αυτή περιλαμβάνεται και αναφορά σε διαφορά υπουργεία, ανάμεσα στα οποία και το Υπουργείο Οικονομικών. Παντού με τα ονόματα του αντίστοιχου γενικού γραμματέα και υπουργού σε παρένθεση.

Για το Υπουργείο Οικονομικών υπολογίζουν προωθητικές ενέργειες 20 χιλιάδων ευρώ. Μόνο που το έντυπο αυτό είναι του Μαΐου 2012, όπως γράφει με μεγάλα γράμματα στην πρώτη σελίδα του, ενώ εγώ αποχώρησα από το Υπουργείο Οικονομικών το Μάρτιο του 2012 εκλεγόμενος πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.

Πριν δε αποχωρήσω κούρεψα, με το PSI, τα ομόλογα που είχαν λάβει οι φαρμακευτικές εταιρείες από το Δημόσιο έναντι οφειλών του, κατά 2,3 δις ευρώ. Το Δημόσιο κέρδισε έτσι όσο μια ετήσια δημόσια φαρμακευτική δαπάνη, με δεδομένα 2014. Με αυτό το «στοιχείο» θέλησαν να βάλουν στη δικογραφία Νοβάρτις το όνομα του πολιτικού που έκανε τη μεγαλύτερη εφάπαξ περικοπή της φαρμακευτικής δαπάνης στα χρονικά.

Τόσο χυδαίοι, τόσο ανόητοι, τόσο απρόσεκτοι. Πρόκειται για καρναβάλια της δημοσιογραφίας και της πολιτικής που κάνουν παρέλαση την Κυριακή της Αποκριάς».

Απάντηση της «Κυριακάτικης δημοκρατίας» στον πανικόβλητο κ. Βενιζέλο

O κ. Βενιζέλος αντί να ζητήσει εξηγήσεις από τη Novartis ή να διαψεύσει την αυθεντικότητα του εγγράφου, απαντά ότι την επίμαχη περίοδο είχε αποχωρήσει από το Υπουργείο Οικονομικών και ήταν πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ. Δηλαδή… ακόμα χειρότερα.

Κατά τα άλλα μιλά για “καρνάβαλους της πολιτικής και της δημοσιογραφίας” και υποστηρίζει ότι “κούρεψε ομόλογα των φαρμακευτικών με το PSI”. Ξέχασε όμως ότι κατέστρεψε τους μικροομολογιούχους και τα ασφαλιστικά ταμεία…

Στους καρνάβαλους δεν αναγνωρίζει τον εαυτό του. Προφανώς λόγω μεγαλομανίας διεκδικεί μόνο το ρόλο του βασιλιά καρνάβαλου.
Κυριακάτική Δημοκρατία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom