Πέμπτη 22 Φεβρουαρίου 2018

Πάτρα: Στο μικροσκόπιο των αρχών τα σημειώματα αυτόχειρα εφοριακού


Στα σημειώματα που άφησε στους δικούς του ανθρώπους, πριν αυτοπυροβοληθεί με καραμπίνα, ψάχνουν οι αρχές την αιτία που οδήγησε τον 49χρονο να βάλει τέλος στη ζωή του.

Σύντομα αναμένεται να ανοίξουν οι φάκελοι που άφησε πίσω του ο 49χρονος Πατρινός Εφοριακός, που το πρωί της Τρίτης βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του, έχοντας αυτοπυροβοληθεί με κυνηγετική καραμπίνα στο στήθος.

Πρόκειται για φακέλους που περιέχουν έγγραφα, με αποδέκτες οικεία και συγγενικά πρόσωπα του αυτόχειρα, που αναμένεται να «δώσουν» πιθανές απαντήσεις για τα αίτια που τον οδήγησαν στο απονενοημένο διάβημα.

Σύμφωνα με πληροφορίες αναμένεται να δοθεί το πράσινο φως από τις Δικαστικές αρχές, καθώς εμπίμπτουν στο κληρονομικό δίκαιο. Την ίδια ώρα αστυνομικές πηγές αναφέρουν πως εξετάζονται όλα τα ενδεχόμενα και η έρευνα συνεχίζεται.

Μάλιστα από την προνακριτική εξέταση δεν έχουν προκύψει στοιχεία που να σχετίζουν την αυτοχειρία με θέματα που πιθανά να αντιμετώπιζε ο 49χρονος, με υποθέσεις που χειριζόταν.

Η είδηση του θανάτου του έχει συγκλονίσει συγγενείς, φίλους και συναδέλφους καθώς όλοι κάνουν λόγο για ένα φιλήσυχο άνθρωπο.

Ανησύχησαν που δεν πήγε στη δουλειά
Η χθεσινή αδικαιολόγητη απουσία από την εργασία του, κινητοποίησε συναδέλφους και οικείους, που μετέβησαν σπίτι του 49χρονου επί της οδού Σεφέρη 60 στην Πάτρα. Η πόρτα του διαμερίσματος του, ήταν κλειδωμένη. Με την συνδρομή κλειδαρά μπήκαν στο σπίτι και ήρθαν αντιμέτωποι με το αποτρόπαιο θέαμα.

Ο εφοριακός είχε καταφέρει θανατηφόρο πλήγμα στην καρδιά με κυνηγετικό όπλο. Δίπλα του βρέθηκαν δυο σημειώματα.

Στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της αστυνομίας αλλά και της σήμανσης άνδρες της οποίας έλεγξαν τον χώρο.
tempo24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom