Τρίτη 20 Φεβρουαρίου 2018

Όργια με τενίστες στον Μαραθώνα - Στα δικαστήρια η υπόθεση


Οι μνήμες από την πολύκροτη υπόθεση του ομαδικού βιασμού γνωστής Αμερικανίδας αθλήτριας έπειτα από ξέφρενο πάρτι σε ξενοδοχείο του Μαραθώνα, τον Νοέμβριο του 2013, θα αναβιώσουν σύντομα στην αίθουσα του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου της Αθήνας.

Στο εδώλιο του κατηγορουμένου θα βρεθούν συναθλητές της και ένας εργαζόμενος στο συγκρότημα, οι οποίοι, σύμφωνα με το παραπεμπτικό βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών της Αθήνας, αντιμετωπίζουν κατά περίπτωση κατηγορίες για τα αδικήματα του βιασμού, της απλής συνέργειας σε βιασμό και της αθέμιτης αποτύπωσης μη δημόσιας πράξης άλλου.

Η καταγγελία-σοκ της 26χρονης (τότε) αθλήτριας Α.Μ., που βρισκόταν στη χώρα μας για να συμμετάσχει σε τουρνουά, ότι υπήρξε θύμα ομαδικού βιασμού από συναθλητές της είχε αφήσει άφωνο το διεθνές στερέωμα του τένις.

Σε άθλια κατάσταση, η Αμερικανίδα περιέγραφε τα ξημερώματα της 4ης Νοεμβρίου στους αστυνομικούς ότι, κατά τη διάρκεια πάρτι, το οποίο διοργανώθηκε στο ξενοδοχείο που φιλοξενούσε τις αποστολές των αθλητών, πέντε άνδρες (συναθλητές της αλλά και ο ανιματέρ του ξενοδοχείου) την υποχρέωσαν με τη βία να έλθει σε συνουσία με κάποιους εξ αυτών, ενώ ένας κατέγραφε τις πράξεις τους σε βίντεο με το κινητό του τηλέφωνο.

Μάλιστα, όπως αναφέρει η «Esresso», σε δεύτερη κατάθεσή της η 26χρονη αναγνώρισε τους φερόμενους ως δράστες, οι οποίοι κρίθηκαν προφυλακιστέοι μετά τις απολογίες τους στον ανακριτή, στις οποίες αρνήθηκαν τις κατηγορίες.

Μελετώντας το σύνολο του αποδεικτικού υλικού, οι δικαστές του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών έκριναν ότι πρέπει να παραπεμφθούν σε δίκη τρεις από τους πέντε κατηγορουμένους και, συγκεκριμένα, ένας Ρουμάνος που εργαζόταν στο ξενοδοχείο, ένας Γάλλος αθλητής και ένας Γερμανός προπονητής.

Το βούλευμα
Σύμφωνα με το παραπεμπτικό βούλευμα, «υπάρχουν επαρκείς ενδείξεις ώστε να παραπεμφθεί στο ακροατήριο ο D.L., υπήκοος Ρουμανίας, για την τέλεση της αξιόποινης πράξης του βιασμού, καθώς (…) ήταν το πρόσωπο που τη βίασε, αφού της έβγαλε τα ρούχα και τα εσώρουχα, ενώ η περιγραφή της επιβεβαιώνεται και από την έκθεση εργαστηριακής πραγματογνωμοσύνης DNA της ΔΕΕ, σύμφωνα με την οποία ανιχνεύτηκε βιολογικό υλικό του στον στηθόδεσμο της παθούσας» αναφέρουν οι δικαστές και επισημαίνουν: «Με σωματική βία εξανάγκασε άλλον σε συνουσία και άλλη ασελγή πράξη, ήτοι ότι στον ανωτέρω χρόνο και τόπο, με τη χρήση βίας, χρησιμοποιώντας τις υπέρτερες σωματικές δυνάμεις του και κρατώντας ακινητοποιημένη και ξαπλωμένη σε ένα τραπέζι την… της αφαίρεσε τον στηθόδεσμο και την μπλούζα και την εξανάγκασε σε κατά φύση συνουσία και εισχώρησε βίαια τα δάκτυλά του στον κόλπο της, μολονότι η ίδια αντιδρούσε και προσπαθούσε να τον απωθήσει».

Στο εδώλιο παραπέμπεται, σύμφωνα με το βούλευμα, και ο Γάλλος Α.Μ. με τον οποίο το θύμα είχε αρχικά κάνει σεξ με τη θέλησή της, πλην όμως ο ίδιος φέρεται ότι παρέμεινε στο δωμάτιο μαζί της την ώρα που ο συγκατηγορούμενός του ικανοποιούσε πάνω της τα αρρωστημένα ένστικτά του.

«Εισήλθε στο δωμάτιο μαζί με την παθούσα και παρέμεινε σε αυτό έως την αποχώρησή τους, οπότε με το να παρακολουθήσει τον βιασμό της χωρίς καμία αντίδραση παρέσχε ψυχική συνδρομή στον αυτουργό D.L., ενθαρρύνοντάς τον στην τέλεση της πράξης» σημειώνουν οι δικαστές.

Το βούλευμα αναφέρει ακόμα ότι ο Γερμανός προπονητής Υ.S. πρέπει να δικαστεί «για την τέλεση της αξιόποινης πράξης της αθέμιτης αποτύπωσης σε υλικό φορέα μη δημόσιας πράξης άλλου», καθώς μάρτυρες έχουν περιγράψει πως επέδειξε βίντεο στο οποίο είχε καταγράψει χωρίς τη συναίνεση της 26χρονης αθλήτριας την ερωτική συνεύρεσή της με τον Γάλλο αθλητή.

Η κατάθεση-σοκ της 26χρονης: «Με ξάπλωσε σε ένα τραπέζι και με τη βία έκανε σεξ μαζί μου»
Πέντε ώρες μετά τις τραγικές στιγμές που φέρεται ότι βίωσε, η 26χρονη τότε αθλήτρια περιέγραψε με τη βοήθεια διερμηνέα στους αστυνομικούς που έφτασαν στο ξενοδοχείο όσα εκτυλίχθηκαν τα ξημερώματα τις 4ης Νοεμβρίου στο υπόγειο του συγκροτήματος.

«Περί ώρα 2 και ενώ χόρευα με έναν συναθλητή μου του οποίου το όνομα δεν ξέρω, μου πρότεινε να πάμε σε κάποιο απομονωμένο μέρος για να κάνουμε σεξ. Εγώ δέχτηκα κι έτσι με τη θέλησή μου πήγαμε στο ημιυπόγειο του ξενοδοχείου σε ένα δωμάτιο που έμοιαζε με ιατρείο, κι εκεί, αφού βγάλαμε μόνο τα παντελόνια μας, κάναμε σεξ κατά φύση χρησιμοποιώντας προφυλακτικό…» ανέφερε στην κατάθεσή της στους αστυνομικούς.

Τότε όμως, όπως η ίδια υποστηρίζει, άρχισε το ασύλληπτο μαρτύριό της!

«Δεν προλάβαμε να ντυθούμε για να φύγουμε από το δωμάτιο και ξαφνικά άλλα τέσσερα άτομα, τα οποία δεν ήξερα, μπήκαν μέσα και άρχισαν να με σπρώχνουν και να ζητάνε να κάνουνε σεξ μαζί μου. Εγώ αρνήθηκα και προσπαθούσα να τους απωθήσω…» περιέγραψε και συνέχισε: «Συγκεκριμένα, ο πρώτος εξ αυτών ήταν στο ίδιο ύψος με εμένα, με μαύρα μαλλιά, και μου έβγαλε τη ζακέτα και το μπλουζάκι, με άφησε τελείως γυμνή, με ξάπλωσε σε ένα τραπέζι που βρισκόταν στον χώρο, έβγαλε το μόριό του και με τη βία έκανε σεξ μαζί μου κατά φύση χωρίς να χρησιμοποιήσει προφυλακτικό και παρά τις προσπάθειές μου δεν κατάφερα να ξεφύγω. Ο δεύτερος είναι αδύνατος, έχει ένα τατουάζ στο στήθος και μαζί με τους υπόλοιπους και με τη βία μού κρατούσε τα χέρια πολύ δυνατά και προσπαθούσε να με φέρει σε στάση πεοθηλασμού χωρίς να τα καταφέρει».

Οπως περιγράφει μάλιστα η 26χρονη, ένας εκ των κατηγορουμένων βιντεοσκοπούσε τις ανατριχιαστικές σκηνές. «Ο τρίτος κατά τη διάρκεια του περιστατικού αντιλήφθηκα ότι μαγνητοσκοπούσε με το κινητό του το περιστατικό και ο τέταρτος εξ αυτών προσπαθούσε και αυτός να με βιάσει κρατώντας με με τα χέρια του», κατέθεσε.

«Κατά τη διάρκεια όλου του περιστατικού, κάποιοι από αυτούς βάζανε με δύναμη τα δάχτυλά τους μέσα στα γεννητικά μου όργανα, αλλά λόγω του πανικού δεν μπόρεσα να καταλάβω ποιος ή ποιοι από αυτούς το έκαναν» ανέφερε η άτυχη Αμερικανίδα και υποστήριξε ότι και το πρώτο άτομο με το οποίο συνευρέθηκε ερωτικά με τη θέλησή της προσπάθησε στη συνέχεια να ξανακάνει σεξ μαζί της!

http://www.eleftherostypos.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom