Δευτέρα 19 Φεβρουαρίου 2018

Νεκρή η δημοσιογράφος Καρολίνα Κάλφα από πυρκαγιά στο σπίτι της (φωτο & βίντεο)


Σοκ στο δημοσιογράφικό χώρο από τη δυσάρεστη είδηση ότι η παρουσιάστρια και δημοσιογράφος Καρολίνα Κάλφα πέθανε χθες από πυρκαγιά που ξέσπασε στη μονοκατοικία που έμενε στην Ποτιδαία Χαλκιδικής.

Η άτυχη Καρολίνα εντοπίστηκε από τους πυροσβέστες νεκρή μέσα στη μονοκατοικία και τη δυσάρεστη είδηση επιβεβαίωσε ο δημοσιογράφος Μάνος Τσαγκαράκης.

Ο δημοσιογράφος που είχε φιλικές σχέσεις με την Καρολίνα έγραψε στο προφίλ του : «Του λειπε του Παράδεισου ένας άγγελος και πήρε εσένα… Καλή ανάπαυση Καρολίνα μου δεν θα σε ξεχάσω ποτέ»

Ποια ήταν η δημοσιογράφος Καρολίνα Kάλφα

Απίστευτη μοιάζει από χθες η τραγική είδηση πως η δημοσιογράφος Καρολίνα Kάλφα πέθανε  από πυρκαγιά που ξέσπασε στη μονοκατοικία που έμενε με την μητέρα της στην Ποτιδαία Χαλκιδικής. 


Η αγαπητή δημοσιογράφος, που ήταν γερμανικής καταγωγής, μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη κι εργάστηκε σε κανάλια κι εφημερίδες στην Αθήνα, απ’ όπου έγινε γνωστή. Παρουσίαζε κάποτε δελτία ειδήσεων στον ΑΝΤ1 κι έπειτα εργάστηκε ως ελεύθερη ρεπόρτερ στο ALTER, μέχρι που μαζί με τους υπόλοιπους συναδέλφους της βρέθηκε δίχως εργασία.

Ήταν πολύ εργατική και μαχήτρια, αλλά όταν συνέβη το κλείσιμο του ΑLTER και λίγο αργότερα, αποφάσισε να ζήσει μόνιμα στο εξοχικό της, με την μητέρα της και τον γιο της Αλέξανδρο, ο οποίος τα τελευταία χρόνια σπουδάζει στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης.

«Πολλά ρεπορτάζ, πολύ δρόμο, πολύ πεζοδρόμιο, πολύ μοντάζ, πολλές φωνές, πολύ άγχος, φτάνει, δεν θέλω. Δεν θέλω τηλεόραση, σε αυτή τη μορφή. Βοηθήθηκα κι εγώ σαν άνθρωπος από τη δημοσιογραφία γιατί είδα πάρα πολλά περιστατικά, ξεκαβάλησα κι ένα καλάμι, το οποίο είχα καβαλήσει για ένα διάστημα. Όπου και να πήγαινα, γινόμουν θέμα, με κοιτούσαν, με σχολιάζανε. Μου ζητούσαν συνεντεύξεις, εξώφυλλα, μέχρι και το Playboy μου ζήτησε να κάνω γυμνή φωτογράφιση», περιέγραφε τον Μάιο του 2016 σε συνέντευξή της στην Tatiana Live.


Τον γιο της, τον μεγάλωσε μόνη της καθώς είχε χωρίσει όσο ήταν ακόμη έγκυος σ’ εκείνον και ήταν τα πάντα για εκείνη. Μάλιστα πήρε την απόφαση, ν’ αφήσει την πρωτεύουσα για ένα δικό του καλύτερο μέλλον.

Η ποιότητα ζωής τους, έπαιζε μεγάλη σημασία για εκείνη και αγαπούσε όσο τίποτα τα ζώα της που βρισκόταν στον κήπο, αλλά και τον μεγάλο μπαξέ της, ο οποίος είχε λαχανικά σχεδόν για όλο το χωριό όπως, περιέγραφε.

Της άρεσε πολύ το διάβασμα και οι βόλτες στη θάλασσα και είχε ως «αρχή» το μότο πως «η ζωή δεν χρειάζεται να είναι τέλεια για να είναι υπέροχη».

Η κηδεία της πρόκειται να γίνει την Τετάρτη στα Νέα Μουδανιά.




https://www.tlife.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom