Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου 2018

Επίθεση με όπλο και μαχαίρι στον Ουάρντα τα μεσάνυχτα στην Καισαριανή

Ατρόμητος: «Σχέδιο τρομοκράτησης από ανεγκέφαλους»

Η επίθεση στον γνωστό ποδοσφαιριστή του Ατρομήτου,που πέρασε και από τον Παναιτωλικό πριν πάει στον ΠΑΟΚ,έγινε λίγο πριν τα μεσάνυχτα στην Καισαριανή. Οι δυο άγνωστοι
που επιτέθηκαν στον Αιγύπτιο διεθνή κρατούσαν μαχαίρι και όπλο.

Το κίνητρο της επίθεσης στον γνωστό ποδοσφαιριστή δεν φαίνεται προς το παρόν πως ήταν η ληστεία. Αντίθετα, όπως φέρεται να κατέθεσε ο ίδιος στους αστυνομικούς οι δυο δράστες τον έβρισαν και κινήθηκαν εναντίον του με άγνωστες διαθέσεις.

Ο ποδοσφαιριστής του Ατρομήτου Αμρ Ουάρντα προσπάθησε να μπει στο αυτοκίνητό του όταν δυο άγνωστοι τον πλησίασαν κρατώντας όπλο και μαχαίρι και άρχισαν να τον βρίζουν.

Ευτυχώς για τον ίδιο αντέδρασε άμεσα. Άρχισε να τρέχει και μπήκε σε ένα καφενείο όπου ζήτησε βοήθεια και κάλεσε την αστυνομία.

Ο Αιγύπτιος μεσοεπιθετικός γλίτωσε τα χειρότερα καθώς οι δυο άγνωστοι έσπευσαν να εξαφανιστούν.

Άνθρωποι της ΠΑΕ Ατρόμητος τον συνόδευσαν στο Τμήμα της περιοχής όπου κατέθεσε όσα συνέβησαν και στην συνέχεια, λίγο μετά τις 03:00 τα ξημερώματα τον οδήγησαν σε ξενοδοχείο για να διανυκτερεύσει.

Η πρώτη εκτίμηση της αστυνομίας είναι ότι τα κίνητρα της επίθεσης ήταν οπαδικά και για αυτό την υπόθεση ανέλαβε το Τμήμα Αθλητικής Βίας.

Ατρόμητος για την επίθεση σε Ουάρντα: «Σχέδιο τρομοκράτησης από ανεγκέφαλους»

«Η ΠΑΕ Ατρόμητος καταδικάζει το συμβάν της επίθεσης στον ποδοσφαιριστή της ομάδας Αμρ Ουάρντα το βράδυ της Τρίτης.

Η επίθεση αποτελεί ένα σχέδιο τρομοκράτησης του ποδοσφαιριστή μας από ανεγκέφαλους που το μόνο που κατάφεραν ήταν να κατεβάσουν όσο περισσότερο μπορούσαν το επίπεδο του Ελληνικού ποδοσφαίρου.

Σαν ΠΑΕ Ατρόμητος θα προστατέψουμε τους ποδοσφαιριστές μας αλλά καλούμε και τους αρμόδιους να λάβουν τα απαραίτητα μέτρα για τη σύλληψη και παραδειγματική τιμωρία των υπευθύνων».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom