Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου 2018

Ποιον βουλευτή διαολόστειλε η κυρία κατά τ' άλλα Τασία Χριστοδουλοπούλου; (βίντεο)

Το αρνείται η κυρία Τασία

Λίγο πριν πάρει τον λόγο ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Χρήστος Παππάς ο κ. Χαράλαμπος Αθανασίου ζήτησε τον λόγο. Η κα Χριστοδουλοπούλου δεν θέλησε να του τον δώσει και
προφανώς δεν κατάλαβε ότι το μικρόφωνό της ήταν ανοικτό. Και τον διαολόστειλε. Κι ενώ λίγη ώρα αργότερα ο Νίκος Δένδιας της ζητούσε να ανακαλέσει εκείνη έκανε ότι δεν κατραλάβαινε.

Δείτε την στιγμή:


Το αρνείται η κυρία Τασία



Η γραπτή δήλωση της κυρίας Τασίας Χριστοδουλοπούλου έχει ως εξής:
«Σε καμία στιγμή της διαδικασίας, την οποία διηύθυνα σήμερα στην Ολομέλεια της Βουλής, δεν χρησιμοποίησα απαξιωτική ή υβριστική έκφραση και ειδικά ενάντια στον πρώην Υπουργό Δικαιοσύνης κ. Χαρ. Αθανασίου.

Είναι χαρακτηριστικό μάλιστα ότι, όταν πήρε το λόγο ο κος Αθανασίου και κατήγγειλε το ως άνω περιστατικό, δεν κατάλαβα ότι αναφερόταν σε εμένα και δήλωσα ότι δεν άκουσα τι ειπώθηκε και ότι όποιος κι αν το είπε είναι τουλάχιστον αστοχία και αγένεια εκ μέρους του, γι αυτό πρέπει να διαγραφεί από τα πρακτικά.

Κάποιοι ενδεχομένως μου την έχουν «στημένη» αλλά η συγκεκριμένη κατασκευή καλό είναι να μην τους οδηγεί να θεωρούν ότι μπορούν να την αξιοποιήσουν για να με πλήξουν».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom