Τρίτη 20 Φεβρουαρίου 2018

Θρίλερ στο Χαϊδάρι! Αγνωστοι πυροβόλησαν γυναίκα


Φαρ Ουέστ στο Χαίδάρι, με μια γυναίκα να έχει τραυματιστεί σοβαρά! - Οι πυροβολισμοί "έπεσαν" το απόγευμα της Τρίτης, 20.02.2018 - Δύο τα σενάρια που εξετάζουν οι αστυνομικοί,
οι οποίοι κάνουν αυτή την ώρα έρευνες πόρτα - πόρτα στην περιοχή - Το ενδεχόμενο να πυροβόλησαν την γυναίκα που περπατούσε στο πεζοδρόμιο είναι το πρώτο - Το δεύτερο και επικρατέστερο θέλει την γυναίκα να δέχτηκε τα πυρά μέσα σε σπίτι - Η γυναίκα που τραυματίστηκε, είναι υπήκοος Αλβανίας

Όλα έγιναν το απόγευμα της Τρίτης, 20.02.2018, στην οδό Αγίας Παρασκευής 34, στο Χαϊδάρι. Οι πυροβολισμοί έπεσαν σε κατοικημένη περιοχή, με μια γυναίκα να έχει τραυματιστεί σοβαρά.

Πυροβολισμοί και τρόμος!
Οι πληροφορίες του newsit.gr αναφέρουν πως μέχρι στιγμής τα επικρατέστερα σενάρια για το αιματηρό συμβάν είναι δύο.

Το πρώτο, θέλει δύο άνδρες να οδηγούν ένα αυτοκίνητο, να «κόβουν» ταχύτητα και να πυροβολούν μια γυναίκα, η οποία περπατούσε στο πεζοδρόμιο!

Το σενάριο αυτό βασίζεται σε μια μαρτυρία, ωστόσο οι αστυνομικοί εξετάζουν ένα ακόμη. Το οποίο μοιάζει πλέον να είναι και το επικρατέστερο. Σύμφωνα με αυτό, οι πυροβολισμοί «έπεσαν» σε εσωτερικό χώρο. Μέσα σε κάποιο σπίτι δηλαδή, με την γυναίκα στην συνέχεια να βγαίνει αιμόφυρτη στον δρόμο και να καλεί σε βοήθεια.

Όλα μέχρι στιγμής είναι ανοιχτά, με τους άνδρες της αστυνομίας να κάνουν έρευνα πόρτα – πόρτα στην περιοχή.

Η γυναίκα -που είναι υπήκοος Αλβανίας- έχει τραυματιστεί σοβαρότατα και μεταφέρθηκε στο Τζάνειο. Οι πρώτες πληφορορίες αναφέρουν πως έχει τραύματα στο πρόσωπο, με τους γιατρούς να είναι συγκρατημένα αισιόδοξοι πως έστω και δύσκολα, θα καταφέρει να κρατηθεί στην ζωή.

Οι δράστες διέφυγαν από το σημείο.

Ρεπορτάζ: Θεοδόσης Πάνου
https://www.newsit.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom