Σάββατο 17 Φεβρουαρίου 2018

13 οι νεκροί στο Μεξικό από την συντριβή του ελικοπτέρου μετά τον σεισμό των 7,2 Ρίχτερ (βίντεο)


Στους 13 ανέρχονται οι νεκροί από τη συντριβή του στρατιωτικού ελικοπτέρου στο οποίο επέβαινε ο υπουργός Εσωτερικών του Μεξικού Αλφόνσο Ναβαρέτε, ανακοίνωσαν σήμερα (17.02.2018) οι τοπικές δικαστικές αρχές.

Το ελικόπτερο που μετέφερε ανώτατους αξιωματούχους κατευθυνόταν στην περιοχή που επλήγη περισσότερο από τον σεισμό των 7,2 βαθμών που σημειώθηκε αργά το βράδυ της Παρασκευής στην Πολιτεία Οαχάκα.

Σεισμός 7,2 Ρίχτερ στο Μεξικό! Απίστευτο περιστατικό με συντριβή ελικοπτέρου

«Ανασύραμε από το σημείο τα πτώματα 12 ανθρώπων: πέντε γυναικών, τεσσάρων ανδρών, δύο μικρών κοριτσιών και ενός αγοριού. Άλλο ένα πρόσωπο που είχε μεταφερθεί στο νοσοκομείο του Χαμιλτεπέκ υπέκυψε στα τραύματά του» ανέφερε η ανακοίνωση που εξέδωσαν οι αρχές. Μέχρι στιγμής έχουν αναφερθεί επίσης 15 τραυματίες.

Νωρίτερα, ο Ναβαρέτε δήλωσε στο τηλεοπτικό δίκτυο Televisa ότι ο ίδιος και ο κυβερνήτης της Οαχάκα Αλεχάντρο Μουράτ δεν τραυματίστηκαν σοβαρά.

Μεξικό: Πρώτα ο σεισμός και μετά η συντριβή ελικοπτέρου
Κι αν η τύχη βοήθησε στο να μην υπάρχουν θύματα από τον σεισμό, δυστυχώς θύματα τελικά… υπήρξαν. Σύμφωνα με διεθνή μέσα ενημέρωσης, ένα ελικόπτερο στο οποίο επέβαιναν ο Μεξικανός υπουργός Εσωτερικών, αλλά και ο κυβερνήτης της Οαχάκα, συνετρίβη. Και οι δύο επέζησαν, ωστόσο 13 άνθρωποι στο έδαφος βρήκαν τραγικό θάνατο την στιγμή της πρόσκρουσης του ελικοπτέρου.

Το στρατιωτικό ελικόπτερο συνετρίβη όταν επιχείρησε να πραγματοποιήσει αναγκαστική προσγείωση στην Πολιτεία την οποία «χτύπησε» ο σεισμός.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως παρουσιάστηκε βλάβη και ο πιλότος επιχείρησε να το προσγειώσει…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom