Κυριακή 18 Φεβρουαρίου 2018

Τρίποντο (1-2) ο Παναιτωλικός στη Λιβαδειά με δύο πέναλτι του Μοράρ (φωτο & βίντεο)


Ο Λεβαδειακός υποδέχτηκε το απόγευμα τον Παναιτωλικό για την 22η Αγωνιστική της Super League.12 βαθμούς η θερμοκρασία στη Λιβαδειά και παρά την απουσία πολλών φιλάθλων οι δύο ομάδες "όργωσαν" το γήπεδο και προσέφεραν πλούσιο θέαμα.

Μετά από ένα συναρπαστικό αγώνα με δύο πέναλτι και αποβολή τερματοφύλακα ο Παναιτωλικός νίκησε 2-1 στην έδρα του αντιπάλου του,αποδίδοντας τα ίσα αφού στον πρώτο γύρο ο Λεβαδειακός είχε νικήσει στο Αγρίνιο 0-1.

Στο πρώτο ημίωρο το παιχνίδι  ήταν μοιρασμένο, οι δύο ομάδες προσπαθούσαν να βρουν χώρους για να διασπάσουν τις αντίπαλες άμυνες ενώ την απόλυτη κατοχή της μπάλας είχε ο Παναιτωλικός.

Στο 36' ο Επασί ανέτρεψε τον Μοράρ μέσα στην περιοχη, μετά από κακή συνεννόηση με τον Τσαμπούρη και ο Ρουμάνος σέντερ φορ που ανέλαβε την εκτέλεση του πέναλτι στο 37' νίκησε τον Επασί που έπεσε σωστά και έγραψε το 0-1!(δείτε το εδώ)

Στο 39' μία καταπληκτική μπαλιά του Σουμπίνιο στην πλάτη της άμυνας του Παναιτωλικού, ο Μαρκόβσκι πρόλαβε την έξοδο του Κυριακίδη , κατέβασε με το δεξί και πλάσαρε με το αριστερό ισοφαρίζοντας σε 1-1! (δείτε το εδώ)
Ο σκόρερ δεν πανηγύρισε το γκολ απέναντι στην παλιά του ομάδα!

Στο 44' ένα φάουλ με τον Σουμπίνιο για τον Λεβαδειακό από δεξιά, ο Λεονάρντο από κοντά έπιασε την κεφαλιά αλλά έστειλε τη μπάλα άουτ.

Τέλος πρώτου ημιχρόνου με τις δύο ομάδες ισόπαλες 1-1!

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε χωρίς αλλαγές από τις δύο ομάδες

Στο 54' ο Παναιτωλικός κέρδισε δεύτερο πέναλτι,όταν και πάλι ο Επασί ανέτρεψε τον Ντίας,που μετά από μπαλιά του Μάζουρεκ μπήκε μόνος του στην περιοχή.Δεύτερη κίτρινη στον τερματοφύλακα του Λεβαδειακού και αποβολή!

Μετά από αρκετή καθυστέρηση για να μπει νέος τερματοφύλακας, ο Μοράρ εκτέλεσε στο 59' στην δεξιά γωνία,ο Σωτηρίου έπεσε σωστά αλλά δεν μπόρεσε να αποκρούσει κι έτσι γράφτηκε το 1-2 για τον Παναιτωλικό.(δείτε το εδώ)

Μετά το δεύτερο γκολ ο Παναιτωλικός πήρε τα ηνία του αγώνα καθώς ο Λεβαδειακός έπαιζε με παίκτη λιγότερο και το σκορ εις βάρος του.

Στο 76' ο Τσαμπούρης εκτέλεσε φάουλ από αριστερά έξω από την περιοχή και η μπάλα πήγε στο δεξί δοκάρι του Κυριακίδη!

Στο 84' απεβλήθη ο προπονητής του Λεβαδειακού Ανιγκό για διαμαρτυρία στον τέταρτο διαιτητή.

Στο 84' μετά από εκτέλεση φάουλ του Μάζουρεκ και κεφαλιά από κοντά του Ρόσα, η μπάλα άουτ...

Στα τελευταία λεπτά το παιχνίδι αγρίεψε με τις κίτρινες να βγαίνουν συνεχώς...

Παρά τα επτά λεπτά των καθυστερήσεων το σκορ δεν άλλαξε και ο Παναιτωλικός έφυγε από την Λιβαδειά με μια μεγάλη νίκη και το πολύτιμο τρίποντο!


Συγκινητική στιγμή όταν οι παίκτες του Λεβαδειακού τίμησαν τη μνήμη οπαδού της ομάδας τους που έφυγε πρόωρα από τη ζωή, λίγο πριν από την έναρξη του αγώνα με τον Παναιτωλικό

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Ανιγκό): Επασί, Λεονάρντο, Αντιλεού, Νίκας(58' Σωτηρίου), Τσαμπούρης, Καθάριος(77' Ζαραδούκας), Μαρκόβσκι, Μητρόπουλος, Γιακουμάκης, Σουμπίνιο(66' Καραχάλιος), Αμαράλ.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Δέλλας): Κυριακίδης, Χαντάκιας, Άργκους(72' Μπαρμπόσα), Μύγας, Μαρινάκης, Πάουλο, Μπεχαράνο, Ρόσα(91' Κλέσιο), Μοράρ, Μάζουρεκ(77' Βασιλούδης), Ντίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom