Κυριακή 14 Ιανουαρίου 2018

Πέθανε ο δημοσιογράφος Θοδωρής Μιχόπουλος, στενός συνεργάτης του Τσίπρα

«Αφοσιωμένος αριστερός και σπάνιος δημοσιογράφος», λέει το Μαξίμου

Πέθανε από ανακοπή καρδιάς τα ξημερώματα της Κυριακής  ο δημοσιογράφος Θοδωρής Μιχόπουλος.

Αφησε την τελευταία του πνοή στις 3:30 το πρωί στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο, όπου μεταφέρθηκε.
Ήταν στενός συνεργάτης του υπουργού Οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτου, ενώ μέχρι πρόσφατα ήταν ο υπεύθυνος του γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού στο Μέγαρο Μαξίμου. 
Εργάστηκε επί πολλά χρόνια στην ιδιωτική τηλεόραση και την ΕΡΤ, ενώ ήταν αρθρογράφος της εφημερίδας «Η Εποχή».

Με πολυετή παρουσία στην ΕΡΤ ο Θοδωρής Μιχοπουλος, αρχισυντάκτης για χρόνια δελτίων ειδήσεων, ήταν η ψυχή πολλών επιτυχημένων δημοσιογραφικών εκπομπών. Υπηρέτησε την δημοσιογραφία και από θέσεις ευθύνης σε άλλους τηλεοπτικούς σταθμούς και εφημερίδες.

Με σημαντική κοινωνική δράση και πολιτική παρουσία, ο Θοδωρής Μιχοπουλος βρέθηκε μετά τις εκλογές του 2015 στην θέση του επικεφαλής του γραφείου τύπου του πρωθυπουργού, ενώ για σημαντικό διάστημα είχε την ευθύνη για την ενημέρωση σχετικά με τις διαπραγματεύσεις της χώρας μας με τους δανειστές.

Συλλυπητήρια από τον πολιτικό κόσμο
Ως έναν αφοσιωμένο αριστερό και σπάνιο δημοσιογράφο, χαρακτηρίζει τον Θόδωρο Μιχόπουλο με Δελτίο Τύπου που εξέδωσε για τον θάνατό του το Μέγαρο Μαξίμου. «Ο Θοδωρής Μιχόπουλος ήταν αφοσιωμένος αριστερός, σπάνιος δημοσιογράφος και υπέροχος άνθρωπος», αναφέρει.

Τα συλλυπητήρια της στην οικογένεια και τους φίλους του Θοδωρή Μιχόπουλου, εκφράζει με ανάρτησή της στο twitter η βουλευτής της ΝΔ Ντόρα Μπακογιάννη. Συγκεκριμένα αναφέρει: «Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους φίλους του Θοδωρή Μιχόπουλου. Ενός δημοσιογράφου που διακρινόταν για το ήθος και την εργατικότητά του και είχε φίλους σε όλους τους χώρους».


Για «τεράστια απώλεια» γράφει σε μήνυμά του στο twitter ο υφυπουργός Εξωτερικών, Τέρενς Κουικ για το θάνατο του Θοδωρή Μιχόπουλο.

«Είσαι άδικος Θεέ μου!Ε,όχι! Δεν μπορεί! Ο Θοδωρής έφυγε; Κυριακάτικο σοκ για έναν φίλο που μέτρησε αφάνταστα πολύ στη δημοσιογραφική μας συνεργασία & στο αντάμωμά μας στη πολιτική.Σοφός & έντιμος! Αδελφέ μου Θόδωρε είσαι από εκείνους που σίγουρα δεν μπορώ να ξεχάσω. Τεράστια απώλεια!»


Μέσω Twitter εκφράζουν την θλίψη τους και πολλοί συνεργάτες του στον ΣΥΡΙΖΑ.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom