Δευτέρα 15 Ιανουαρίου 2018

Υπόμνημα από τη μητέρα της Δώρας Ζέμπερη: Τι ζητά από τον δολοφόνο της κόρης της


- Κατατέθηκε στον ανακριτή το υπόμνημα από την οικογένεια της άτυχης εφοριακού - Τα ερωτήματα που θέτει η οικογένεια στον 58χρονο που σκότωσε τη Δώρα Ζέμπερη
- Απαιτούν να κατονομάσει τους φερόμενους ως συνεργούς του - Ζητούν και άρση του τηλεφωνικού απορρήτου όλων των εμπλεκομένων.

Τα υπομνήματα του 58χρονου που έχει ομολογήσει πως δολοφόνησε τη Δώρα Ζέμπερη έχουν φέρει ξανά την υπόθεση στο επίκεντρο της επικαιρότητας. Ο Μανώλης Σοροπίδης υποστηρίζει τώρα ότι η δολοφονία της άτυχης εφοριακού, στις 18 Οκτωβρίου, ήταν ένα συμβόλαιο θανάτου.

Οι οικογένεια της άτυχης Δώρας αποφάσισε να «απαντήσει» στα υπομνήματα του ανθρώπου που σκότωσε την 32χρονη. Και αποφάσισαν με δικό τους υπόμνημα να τον πιέσουν να πει περισσότερα.Ζητούν ονόματα και στοιχεία.

Δώρα Ζέμπερη: Τι ζητά η οικογένεια
Τη Δευτέρα (15.01.2018) η μητέρα της Δώρας Ζέμπερη κατέθεσε στον ανακριτή υπόμνημα με ερωτήματα προς τον καθ’ ομολογίαν δολοφόνο της κόρης της.

Η οικογένεια ζητεί από τον Σοροπίδη
να κατονομάσει όλους τους φερόμενους ως συνεργούς του
να περιγράψει πόσες ημέρες παρακολουθούσε τη Δώρα
εάν υπήρχε μόνο ένα ή πολλά μαχαίρια με τα οποία έγινε η δολοφονία,
αλλά και εάν γνώριζε ο συγκάτοικος του Σοροπίδη το σχέδιο δολοφονίας ή εάν ενημερώθηκε στη συνέχεια.

Ο 58χρόνος καθ ομολογίαν δολοφόνος της εφοριακού έχει τις τελευταίες εβδομάδες κάνει στροφή 180 μοιρών. Είτε εμφανίζει άλλους ως εκτελεστές, είτε ως ηθικούς αυτουργούς.

Μοιραία, έχει προκαλέσει τεράστια αναστάτωση στην οικογένεια της Δώρας Ζέμπερη, η οποία τώρα ζητεί και αναπαράσταση για το τραγικό συμβάν, αλλά και άρση του τηλεφωνικού απορρήτου όλων των εμπλεκομένων.
https://www.newsit.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom