Δευτέρα 29 Ιανουαρίου 2018

Σύζυγος Μαρίας Ιατρού: «Η γυναίκα μου δεν αυτοκτόνησε»! (φωτο & βίντεο)

Αναπάντητα ερωτήματα για το θάνατο της 36χρονης μητέρας που βρέθηκε στο βυθό του Αμβρακικού μέσα στο Ι.Χ. της

Όπως προκύπτει από την πραγματογνωμοσύνη του κ. Γιάννη Ρούσσου, του πραγματογνώμονα της οικογένειας, φαίνεται ότι
το αμάξι της Μαρίας είχε χτυπηθεί στο αριστερό μέρος από ένα άλλο όχημα με αποτέλεσμα να φύγει από την πορεία της και να πέσει στον γκρεμό.

Αναπάντητα ερωτήματα για το θάνατο της Μαρίας Ιατρού, μητέρας τεσσάρων παιδιών, παραμένουν, βασανίζοντας τους δικούς της ανθρώπους, που επιμένουν στην εκδοχή της εγκληματικής ενέργειας και όχι της αυτοκτονίας.

Η 36χρονη αισθητικός είχε εξαφανιστεί το Πάσχα του 2017 από το σπίτι της για να βρεθεί νεκρή μέσα στο αυτοκίνητό της το οποίο είχε πέσει από γκρεμό στον βυθό του Αμβρακικού, στην Αμφιλοχία. Ο σύζυγος και η οικογένειά της υποστηρίζουν ακόμη και σήμερα πως η 36χρονη γυναίκα δεν αυτοκτόνησε, όπως δείχνουν τα ευρύματα των αρχών, αλλά επιμένουν πως ο θάνατός της είναι αποτέλεσμα εγκληματικής ενέργειας.

Όπως προκύπτει από την πραγματογνωμοσύνη του κ. Γιάννη Ρούσσου, του πραγματογνώμονα της οικογένειας, φαίνεται ότι το αμάξι της Μαρίας είχε χτυπηθεί στο αριστερό μέρος από ένα άλλο όχημα με αποτέλεσμα να φύγει από την πορεία της και να πέσει στον γκρεμό.


Τα ερωτηματικά που προκύπτουν γύρω από τον θάνατο της 36χρονης αισθητικού, οι πληροφορίες για πρόσωπα και καταστάσεις που φτάνουν καθημερινά στα αυτιά του συζύγου της, ο οποίος προσπαθεί να λύσει τον γρίφο γύρω από τον άδικο χαμό της γυναίκας του, δεν τον αφήνουν σε ησυχία, και όπως ο ίδιος υπόσχεται, θα φτάσει την υπόθεση μέχρι τέλους, μέχρι να λάμψει η αλήθεια. 

«Πιστεύω ότι η Μαρία μου δεν αυτοκτόνησε. Άλλωστε δεν το λέω μόνο εγώ, μιλούν και τα στοιχεία που προκύπτουν από την πραγματογνωμοσύνη. Φαίνεται ότι υπάρχει επαφή με άλλο αυτοκίνητο. Το αμάξι της είχε χτυπηθεί με άλλο αυτοκίνητο, έφυγε από την πορεία της η γυναίκα μου, έπεσε στον γκρεμό και στη συνέχεια κατέληξε στη θάλασσα» λέει στο protothema.gr ο κ. Άρης Αντωνόπουλος και συνεχίζει: «Έχω μεγάλη υπομονή και θα φτάσω την υπόθεση μέχρι τέλους. Είμαι πολύ θυμωμένος με κάποια πρόσωπα που τους γνωρίζω προσωπικά  και ξέρω ότι ξέρουν την αλήθεια και δεν με έχουν πλησιάσει ακόμα να μου πουν τι πραγματικά έχει συμβεί. Δεν μπορώ να πω ακόμα αν αυτά τα πρόσωπα είναι από το φιλικό περιβάλλον γιατί είναι νωρίς ακόμα κι ό,τι στοιχεία και πληροφορίες έχω μαζέψει τις έχω καταθέσει στην εισαγγελία του Αγρινίου και είναι υπό διερεύνηση. Τώρα θέλω να προστατέψω τα παιδιά μου γιατί ο χαμός της μητέρας τους είναι μεγάλο αγκάθι στην καρδιά τους». 

Από την πλευρά του ο κ. Αθανάσιος Γκίκας, δικηγόρος της οικογένειας μιλώντας στο protothema.gr εξηγεί: «Έχουν φτάσει στην οικογένεια πληροφορίες ακόμα για άτομα τα οποία γνωρίζουν. Έχει προκύψει ότι υπάρχει εμπλοκή άλλου αυτοκινήτου, έχει προκύψει ότι το σημείο εκτροπής του αυτοκινήτου δεν είναι αυτό, τουλάχιστον που υποδεικνύει η τροχαία, είναι άλλο σημείο. Εμείς έχουμε καταθέσει μια μηνυτήρια αναφορά για ανθρωποκτονία εκ προθέσεως και αυτή τη στιγμή η δικογραφία βρίσκεται στην Εισαγγελία του Αγρινίου για περαιτέρω ενέργειες» λέει στο protothema.gr ο κ. Γκίκας. 

Ενώ και ο κ. Γιάννης Ρούσσης, πραγματογνώμονας της οικογένειας επισημαίνει: «Μπορούμε να εντοπίσουμε πως στο αριστερό μέρος του οχήματος ότι υπάρχει ένα χτύπημα που δεν δικαιολογεί τη μετέπειτα κίνηση του οχήματος. Και όχι μόνο μετακινήθηκε το φτερό αλλά και το καπό του αυτοκινήτου. Προφανώς ένα όχημα έκλεισε το δρόμο της οδηγού, έχει εμπλοκή και εξετράπη το όχημα δεξιά. Το αυτοκίνητο ήρθε σε επαφή με άλλο, άνοιξε το καπό με αποτέλεσμα η οδηγός ενδεχομένως φοβήθηκε έκανε ελιγμό δεξιά, χτύπησε στις πέτρες και έπεσε στη θάλασσα» λέει ο κ. Ρούσσης.

Η Μαρία Ιατρού



Το χρονικό της εξαφάνισης και του θανάτου
Η όμορφη αισθητικός εξαφανίστηκε ξημερώματα της Δευτέρας του Πάσχα, 17 Απριλίου 2017, από το Λουτράκι όπου έμενε. Οδηγούσε με προορισμό την Παραμυθιά Θεσπρωτίας, όπου θα φιλοξενούνταν στο σπίτι του ξαδέρφου της. Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά το βράδυ της εξαφάνισής της η όμορφη αισθητικός είπε στον σύζυγό της και τα παιδιά της πως ήταν πολύ κουρασμένη και πιεσμένη ψυχολογικά και ήθελε να φύγει για λίγες ημέρες να ηρεμήσει. Δεν είπε πού θα πήγαινε, όμως στη συνέχεια προέκυψε πως κάλεσε έναν ξάδερφό της στην Παραμυθιά Θεσπρωτίας και του ζήτησε να την φιλοξενήσει. 

Στις 04:17 τα ξημερώματα της Δευτέρας του Πάσχα ήταν το τελευταίο μήνυμα που έστειλε στον ξάδερφό της. Του είπε ότι βρισκόταν έξω από την Πρέβεζα και θα καθυστερούσε. Η 36χρονη αισθητικός εντοπίστηκε νεκρή στην περιοχή της Αμφιλοχίας, συγκεκριμένα στον βυθό του Αμβρακικού όπου κατέληξε το όχημα της, ένα ασημί Volkswagen Golf, με αριθμό κυκλοφορίας ΑΙΚ 5709. Ειδικότερα, οδηγός δίκυκλης μηχανής, ο οποίος κατευθυνόταν από την Αμφιλοχία προς τη Βόνιτσα, εντόπισε στο ύψος του δεύτερου χιλιομέτρου της εθνικής οδού μία πινακίδα κυκλοφορίας αυτοκινήτου και ειδοποίησε την Αστυνομία. Αμέσως μετά το Λιμενικό ξεκίνησε επιχείρηση για τον εντοπισμό του αυτοκινήτου. 

Δύτης, ο οποίος βούτηξε στον Αμβρακικό κόλπο, βρήκε το αυτοκίνητο μέσα στο οποίο υπήρχε η σορός της άτυχης Μαρίας.


Δείτε βίντεο: Αμφιλοχία: «Η γυναίκα μου δεν αυτοκτόνησε» λέει ο σύζυγος της Μαρίας Ιατρού


http://www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom