Δευτέρα 29 Ιανουαρίου 2018

Θεσσαλονίκη: Σοκάρει η άγρια δολοφονία νεαρού - Τον έσφαξαν σε πλατεία - 9 συλλήψεις για το έγκλημα (φωτο)


Το στυγερό έγκλημα συγκλονίζει τη Θεσσαλονίκη με την αστυνομία να μαζεύει στοιχεία. Ο καυγάς έφερε την άγρια δολοφονία...

Η δολοφονία νεαρού προκαλεί αναστάτωση στη Θεσσαλονίκη
με την αστυνομία να προσπαθεί να ρίξει φως στην υπόθεση. Σε πλήρη εξέλιξη λοιπόν, βρίσκονται οι έρευνες για τον δράστη του αιματηρού επεισοδίου που σημειώθηκε χθες βράδυ στην πλατεία Καλοχωρίου και είχε ως αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του ένας 22χρονος.
Από την Αστυνομία προσήχθησαν και συνελήφθησαν μέχρι στιγμής εννέα νεαροί, ανάμεσά τους Έλληνες, Αλβανοί και ομογενείς από χώρες της πρώην ΕΣΣΔ, καθώς επάνω τους βρέθηκαν μαχαίρια, σιδηρολοστοί κλπ.
Σύμφωνα με όσα ανακοινώθηκαν, για άγνωστη έως τώρα αιτία συνεπλάκησαν δύο ομάδες νεαρών. Κατά τη συμπλοκή, ο άτυχος 22χρονος -ελληνικής καταγωγής- δέχθηκε χτύπημα με μαχαίρι στο στήθος. Όπως κατέθεσαν οι φίλοι του, οι ίδιοι τον μετέφεραν στο Κέντρο Υγείας Διαβατών, όπου όμως διαπιστώθηκε ο θάνατός του.
Επίσης, περίπου 20 νεαροί, φίλοι του θύματος που ήταν κάτοικος Διαβατών, βρίσκονται αυτή την ώρα στο Κέντρο Υγείας της περιοχής, το οποίο και φυλάσσεται από ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις για την αποφυγή εντάσεων.

Η περιοχή της δολοφονίας στη Θεσσαλονίκη

ΘεσσαλονίκηΘεσσαλονίκη

Τέλος, αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής βρίσκονται στο σημείο της συμπλοκής και συλλέγουν στοιχεία τα οποία θα μπορούσαν να τους οδηγήσουν στον δράστη ή τους δράστες της δολοφονίας.
Πηγή: thestival.gr – Με πληροφορίες από ΑΠΕ ΜΠΕ
https://www.newsit.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom