Τρίτη 16 Ιανουαρίου 2018

Μαρτυρία «φωτιά» για τις τελευταίες ώρες της 44χρονης Ειρήνης Λαγούδη - Το θρίλερ με το κινητό της (βίντεο)


- Τι λέει μάρτυρας κλειδί για την υπόθεση της 44χρονης από την Αιτωλοακαρνανία - Οι δύο άνδρες και ο διαπληκτισμός στην ερημική παραλία - Το χρυσαφί αυτοκίνητο, οι κάμερες ασφαλείας και οι βωμολοχίες στην Ειρήνη Λαγούδη
- «Είναι δολοφονία» επιμένει η οικογένεια της χήρας και μητέρας - Λύθηκε το μυστήριο με το κινητό και το λάπτοπ που η 44χρονη είχε πάει για service - Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ με όλα τα νέα στοιχεία από την εκπομπή Tatiana Live

Πυκνώνει το μυστήριο για τις συνθήκες θανάτου της 44χρονης Ειρήνης Λαγούδη στην Κατοχή Αιτωλοακαρνανίας.
Μια μαρτυρία ενός ανθρώπου που έχει ήδη καταθέσει στην αστυνομία φέρνει στο φως νέα στοιχεία για τις τελευταίες ώρες της 44χρονης χήρας και μητέρας από την Αιτωλοακαρνανία.
Ειρήνη Λαγούδη
Ο αυτόπτης μάρτυρας μιλώντας στην εκπομπή Tatiana Live στο Epsilon είπε πως είδε την άτυχη γυναίκα μαζί με δύο άνδρες σε ερημική τοποθεσία κοντά στον Λούρο, σε σημείο περίπου 15 χιλιόμετρα από το χωριό της Ειρήνης. Μάλιστα ο ένας από τους δύο άνδρες μίλησε πολύ άσχημα στη γυναίκα λίγο πριν μπουν στο χρυσό αυτοκίνητο και φύγουν προς άγνωστη κατεύθυνση.

Τι λέει ο μάρτυρας

«Το μεσημέρι των Θεοφανίων, δεν μπορώ να θυμηθώ ποια ώρα, γιατί η δουλειά μου δεν απαιτεί να κοιτάω συχνά ρολόι, είδα το αυτοκίνητο της Ειρήνης στην παραλία του Λούρου. Δεν το είχα ξαναδεί αλλά μου έκανε εντύπωση πώς έφτασε αυτό το αυτοκινητάκι εδώ, γιατί εκείνες τις μέρες είχε βρέξει και πολλά νερά. Εγώ πηγαίνω με το αγροτικό και υποφέρω. Ήταν το χρυσαφί τρίθυρο αυτοκίνητο που τις επόμενες μέρες είδα στην τηλεόραση. Τα Θεοφάνια που το είδα δεν ήξερα σε ποιον ανήκει. Την επόμενη μέρα είδα και τις ομάδες διάσωσης που ήρθαν και έψαχναν την κοπέλα.
Τους είπα τι συνέβη. Ότι δηλαδή είδα το αυτοκίνητο με μια κοπέλα και δύο άνδρες. Τους είδα που σταμάτησαν το αυτοκίνητο και κατέβηκε μόνο η κοπέλα που καθόταν στο πίσω κάθισμα» αναφέρει ο αυτόπτης μάρτυρας από την παραλία του Λούρου. Και συνεχίζει:
«Ήταν ψηλή και φορούσε μαύρο μπουφάν. Προχωρούσε μόνη της προς την παραλία, περίπου 40 μέτρα μακριά. Κοιτούσε επίμονα τον φίλο μου που ήταν κοντά της. Του φάνηκε όπως μου είπε εκείνος σαν να ήθελε να πει κάτι αλλά δεν του μίλησε.
Το αυτοκίνητο συνέχισε για 20 μέτρα. Μετά σταμάτησε και κατέβηκαν δύο άνδρες. Ο οδηγός και ο συνοδηγός. Ο οδηγός του αυτοκινήτου ήταν μετρίου αναστήματος, είχε μακριά μαλλιά και τα είχε πιασμένα. Τα μαλλιά του είχαν γκριζάρει λίγο και φορούσε τζιν παντελόνι. Ο δεύτερος άνδρας φορούσε άσπρο πουκάμισο και μαύρο γιλέκο. Οι δύο άνδρες στάθηκαν για λίγο κοντά στο αυτοκίνητο.
Κοιτούσαν τις εργασίες στη θάλασσα και μου έκανε εντύπωση. Σκέφτηκα: Τι μπορεί να θέλουν αυτοί εδώ;»

«Μπες μέσα μωρή κ…»

Στη συνέχεια ο μάρτυρας περιγράφει πώς ο ένας από τους δύο άνδρες ουσιάστικά διέταξε βρίζοντας την Ειρήνη να επιστρέψει στο αυτοκίνητο:
«Έπειτα από περίπου 3 λεπτά, ο άνδρας με τα μακριά μαλλιά φώναξε με πολύ έντονο τρόπο στην κοπέλα να γυρίσει στο αυτοκίνητο. Της είπε: “Μπες μέσα μωρή κ…” Η κοπέλα γύρισε στο αυτοκίνητο της τράβηξαν το κάθισμα και μπήκε πίσω γιατί το αυτοκίνητο είχε δύο πόρτες. Μπήκαν κι εκείνοι μέσα και έφυγαν»
Ο μάρτυρας ισχυρίστηκε ότι ενδεχομένως να μπορούσε να αναγνωρίσει τους δύο άνδρες, ωστόσο σύμφωνα με την εκπομπή παρόλο που κατέθεσε στην αστυνομία κανείς δεν του έδειξε φωτογραφίες υπόπτων.

Το αυτοκίνητο βασικού μάρτυρα και η κάμερα ασφαλείας

Οι συνεργάτες της εκπομπής Τατιάνα Live ψάχνοντας στο υλικό από τις κάμερες ασφαλείας για το αυτοκίνητο της Ειρήνης προκειμένου να επιβεβαιώσουν τη μαρτυρία για τον διαπληκτισμό στην παραλία του Λούρου είδαν ότι έχει καταγραφεί να περνάει την Κυριακή το πρωί με κατεύθυνση το συγκεκριμένο σημείο αυτοκίνητο βασικού μάρτυρα στην υπόθεση.
Δείτε το καρέ στο βίντεο από την εκπομπή:

Δεν έχει βρεθεί το κινητό της – Το θρίλερ με το Viber

Η εκπομπή Tatiana Live διέψευσε τις πληροφορίες των τελευταίων ημερών ότι στα χέρια της αστυνομίας υπάρχουν το εφεδρικό κινητό και το laptop της Ειρήνης, που το είχε πάει για service σε κατάστημα με ηλεκτρονικά στον Γέρακα. Η Ειρήνη Λαγούδη όντως επισκέφτηκε το εν λόγω κατάστημα και άφησε ένα κινητό που παρέλαβε την επόμενη ημέρα, ωστόσο και αυτό και τοlaptop ανήκουν στην κόρη της και όχι στην αδικοχαμένη γυναίκα.
Ωστόσο το κινητό που είχε μαζί της η Ειρήνη Λαγούδη όταν εξαφανίστηκε δεν έχει βρεθεί ακόμα. Οι πληροφορίες ότι το viber της 44χρονης ενεργοποιήθηκε τις τελευταίες ώρες προκάλεσαν αρχικά αναστάτωση αλλά όπως όλα δείχνουν η εφαρμογή τέθηκε σε λειτουργία από τους τεχνικούς της αστυνομίας προκειμένου να ανακτήσουν τα τελευταία μηνύματα της άτυχης γυναίκας.

Επιμένει η οικογένεια: Είναι δολοφονία

Την ίδια ώρα ο δικηγόρος της οικογένειας της 44χρονης επιμένει ότι δεν πρόκειται για αυτοκτονία αλλά ότι κάποιοι σκότωσαν την Ειρήνη Λαγούδη.
Ο τεχνικός σύμβουλος της οικογένειας Γ. Ραυτογιάννης μιλώντας στην Τατιάνα Στεφανίδου είπε ότι περιμένει τα αποτελέσματα των τοξικολογικών. Ο κύριος Δέδες έκανε λόγο για σημαντικά στοιχεία που έπαιξαν στην εκπομπή και θα βοηθήσουν να ριχθεί φως στο μυστηριώδη θάνατο της 44χρονης. Παράλληλα υπογράμμισε την ανάγκη να προσδιοριστούν τα χιλιόμετρα που έχει διανύσει το αυτοκίνητο της θανούσης ώστε να ταυτοποιηθούν οι διαδρομές ή να ερευνηθούν το πού διανύθηκαν τα επιπλέον χιλιόμετρα που ενδεχομένως προκύψουν.

Τα δανεικά…

Ο ιδιωτικός ερευνητής, που έχει προσλάβει η οικογένεια, Κώστας Σπύρου εμφανίζεται επίσης πεπεισμένος πως πρόκειται για έγκλημα.
Όπως ανέφερε η 44χρονη Ειρήνη Λαγούδη είχε δανείσει λίγο πριν βρεθεί νεκρή σε φίλο της, ένα πολύ μεγάλο χρηματικό ποσό. Ειδικότερα ο ερευνητής κ. Κώστας Σπύρου, οι έρευνες που διεξήχθησαν στους τραπεζικούς λογαριασμούς της Ειρήνης έδειξαν ότι η γυναίκα είχε δώσει το ποσό των 100.000 ευρώ, κάτι που ωστόσο μένει να αποδειχθεί.
Παράλληλα, ο ερευνητής χαρακτήρισε τον θάνατο της Ειρήνης ως άγρια δολοφονία, στην οποία συμμετείχαν δύο άτομα. «Τη γυναίκα τη σκότωσαν κάπου στην περιοχή και ύστερα από ώρες την μετέφεραν στο σημείο που βρέθηκε νεκρή. Η γυναίκα είχε προσπαθήσει να προστατευτεί βάζοντας τα χέρια της στο πρόσωπό της. Είχαν καεί λίγο τα μαλλιά της και λίγο τα χέρια της».
Με πληροφορίες από Tatiana Live, Live News

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom