Δευτέρα 22 Ιανουαρίου 2018

Σοκάρει τη Σκάλα Λακωνίας η στυγερή δολοφονία 28χρονου Πακιστανού (βίντεο)


Ένας 28χρονος το θύμα της δολοφονικής επίθεσης στη Λακωνία. Σοκαρισμένοι οι αυτόπτες μάρτυρες που έβλεπαν τις σκληρές εικόνες..

Η δολοφονία με θύμα έναν 28χρονο Πακιστανό συγκλονίζει τη Λακωνία.
Για το έγκλημα, που σημειώθηκε το βράδυ του περασμένου Σαββάτου (20-01-2018) στη Σκάλα Λακωνίας κατηγορούνται πέντε ομοεθνείς του άτυχου νεαρού, ηλικίας από 24 έως 39 ετών, οι οποίοι συνελήφθησαν.
Επίσης, για την ίδια υπόθεση συνελήφθησαν ακόμη 8 Πακιστανοί, ηλικίας από 18 έως 49 ετών, αντίστοιχα, οι οποίοι κατηγορούνται για απλή και επικίνδυνη σωματική βλάβη, συμπλοκή και παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα.
Ειδικότερα, σύμφωνα με την Αστυνομία, οι Πακιστανοί συνεπλάκησαν μεταξύ τους, για προσωπικές διαφορές, χρησιμοποιώντας αυτοσχέδια ρόπαλα. Αποτέλεσμα της συμπλοκής, σύμφωνα πάντα με την Αστυνομία, ήταν ο θανάσιμος τραυματισμός του 28χρονου και ο τραυματισμός ακόμη τεσσάρων ατόμων, ηλικίας 26, 28, 30 και 49 ετών, αντίστοιχα.
Έπειτα από την κινητοποίηση αστυνομικών από τα τμήματα Ευρώτα, Σπάρτης, Γυθείου και Μολάων, συνελήφθησαν οι 13 Πακιστανοί, ενώ κατασχέθηκαν τρία αυτοσχέδια ρόπαλα.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Σπάρτης, ενώ η Αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες, για τον εντοπισμό και την σύλληψη δύο ακόμη ατόμων που αναζητούνται.

Το σπίτι του εγκλήματος και η μαρτυρία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom