Τρίτη 30 Ιανουαρίου 2018

Βρέθηκαν καλά στον Πειραιά οι δύο 16χρονες μαθήτριες


Οι δύο 16χρονες μαθήτριες που είχαν εξαφανιστεί την Αιγιαλεία εντοπίστηκαν κοντά στο δημοτικό θέατρο του Πειραιά. Τα πρώτα στοιχεία της αστυνομίας...

Το θρίλερ της διπλής εξαφάνισης στο Αίγιο στην Αχαϊα είχε ευτυχώς αίσιο τέλος. Σύμφωνα με πληροφορίες, μετά από πολύωρες αναζητήσεις της αστυνομίας και του Χαμόγελου του Παιδιού, τα δύο 16χρονα παιδιά, βρέθηκαν στον Πειραιά, πολύ κοντά στο δημοτικό θέατρο της πόλης. Είναι καλά στην υγεία τους αλλά αναμένεται να μεταφερθούν σε νοσοκομείο, για ένα τυπικό έλεγχο.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία της αστυνομίας, τα δύο κορίτσια αποφάσισαν να απομακρυνθούν από τα σπίτια τους μαζί, χωρίς να ενημερώσουν τους γονείς τους. Ταξίδεψαν στον Πειραιά και δεν τηλεφώνησαν σπίτια τους. Οι έρευνες επικεντρώθηκαν αρχικά στον τόπο καταγωγής τους, το Αίγιο και στη συνέχεια επεκτάθηκαν.

Οι γονείς τους ενημερώθηκαν το πρωί για τον εντοπισμό των παιδιών τους και αναμένονται στην Αθήνα. Για τον εντοπισμό είχε ενδιαφερθεί από την πρώτη στιγμή το «Χαμόγελο του Παιδιού», που είχε δώσει στη δημοσιότητα φωτογραφίες και στοιχεία των παιδιών.

«Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116000», καθώς και σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας» κατέληγε η σχετική ανακοίνωση.
https://www.newsit.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom