Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου 2017

«Run & Fun - Τρέχω για καλό σκοπό» από την Γ.Ε.Α. για τα παιδιά της ΕΛΕΠΑΠ Αγρινίου


Η Ακαδημία Στίβου της Γυμναστικής Εταιρείας Αγρινίου διοργανώνει τους 2ους Παιδικούς Αγώνες Στίβου «Run & Fun - Τρέχω για καλό σκοπό», την Κυριακή 10 Δεκεμβρίου και ώρα 11.00 π.μ.,στο ΔΑΚ Αγρινίου «Μιχάλης Κούσης».

Σκοπός των αγώνων είναι η ανάδειξη των ιδανικών και ιδεωδών του κλασικού αθλητισμού και ταυτόχρονα η εξύψωση της κοινωνικής ευαισθητοποίησης και αλληλεγγύης.

Οι 2οι Παιδικοί Αγώνες είναι αφιερωμένοι στα παιδιά της ΕΛΕΠΑΠ Αγρινίου και θα συμμετάσχουν 500 αθλητές και αθλήτριες από ακαδημίες του Αγρινίου, του Μεσολογγίου, της Ναυπάκτου και της Λευκάδας.
Λαμπρινή Κολοβού,Ελένη Νικολοπούλου,Χαράλαμπος Ποσονίδης

Για τη διοργάνωση αυτή λοιπόν παραχωρήθηκε συνέντευξη Τύπου σήμερα στο Παπαστράτειο Μέγαρο της ΓΕΑ στην οποία έλαβαν το λόγο εκ μέρους της ΕΛΕΠΑΠ η κυρία Λαμπρινή Κολοβού, ενώ εκ μέρους της Ακαδημίας Στίβου της ΓΕΑ μίλησαν οι προπονητές Ελένη Νικολοπούλου και Χαράλαμπος Ποσονίδης.

Η κυρία Κολοβού εξέφρασε ευχαριστίες στη ΓΕΑ και στην Ακαδημία Στίβου για τη διοργάνωση την οποία η ΕΛΕΠΑΠ ενέταξε στις εκδηλώσεις της για την Παγκόσμια Ημέρα ΑμέΑ . Αναφέρθηκε διεξοδικά στο πλούσιο έργο που η ΕΛΕΠΑΠ επιτελεί έχοντας 18χρόνια παρουσία στο Αγρίνιο.Υπογράμμισε ότι η ΕΛΕΠΑΠ θέλει τα παιδιά της και οι γονείς τους να είναι χαρούμενα.

Στους αγώνες θα συμμετάσχουν 500 αθλητές και αθλήτριες από ακαδημίες του Αγρινίου, του Μεσολογγίου, της Ναυπάκτου και της Λευκάδας.

«Σκοπός των αγώνων είναι η ανάδειξη των ιδανικών και ιδεωδών του κλασικού αθλητισμού και ταυτόχρονα η εξύψωση της κοινωνικής ευαισθητοποίησης και αλληλεγγύης» ανέφερε η Ελένη Νικολοπούλου υπογραμμίζοντας πως επί επτά χρόνια η Ακαδημία Στίβου προάγει τον αθλητισμό με αρχές και ιδανικά αλλά και σμε στόχο την κοινωνική ευαισθητοποίηση.

Ο κ. Ποσονίδης τόνισε από την πλευρά του πως η Ακαδημία Στίβου της ΓΕΑ επιδιώκει τα παιδιά που συμμετέχουν να μάθουν να συνυπάρχουν να είναι αλληλέγγυα. «Ο αθλητισμός διδάσκει τη διαφορετικότητα. Όλοι είναι ίσοι και όλοι διαφορετικοί», ανέφερε χαρακτηριστικά. Εξέφρασε ιδιαίτερες ευχαριστίες στους εθελοντές των οποίων η συμβολή στη διεξαγωγή των αγώνων είναι μεγάλη.

Σε κάθε περίπτωση πρόκειται για μια σημαντική και αξιέπαινη διοργάνωση, που λαμβάνει χώρα για δεύτερη χρονιά και διαθέτει όλα τα χαρακτηριστικά ώστε να καταστεί θεσμός.
http://www.agrinionews.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom