Παρασκευή 29 Δεκεμβρίου 2017

Φρίκη στον Άγιο Δημήτριο: Πα-τέρας συνελήφθη μετά από καταγγελία ότι εξέδιδε τα παιδιά του!


Μία ανατριχιαστική υπόθεση, οι λεπτομέρειες της οποίας παραμένουν "σκοτεινές",έρχεται στο φως της δημοσιότητας και προκαλεί φρίκη. 

Όλα έγιναν στον Άγιο Δημήτριο και αφορούν σε έναν πατέρα
που όπως καταγγέλλεται εξέδιδε τα παιδιά του!

Η καταγγελία έγινε από έναν άνδρα, ο οποίος χρησιμοποιούσε chat για αναζήτηση ερωτικών συντρόφων. Σε ένα από αυτά τα chat, βρήκε έναν άνδρα, που όπως αποδείχθηκε εξέδιδε τα ίδια του τα παιδιά.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι τα δυο παιδάκια δεν ήταν καν 10 ετών. Ο πατέρας, όταν ο καταγγέλλων επικοινώνησε μαζί του, του άφησε να εννοηθεί πως είναι πρόθυμος να συμμετάσχει σε ερωτικές πράξεις τόσο ο ίδιος όσο και τα παιδιά του.

Η περιέργεια που έγινε σοκ
Ο καταγγέλλων σοκαρίστηκε από την εξέλιξη. Και αποφάσισε να πάει στο ραντεβού για να δει τι ακριβώς συμβαίνει.

Όταν όμως πήγε στην προγραμματισμένη συνάντηση, συνειδητοποίησε ότι οι υποψίες του ήταν σωστές. Πως ο πατέρας εξέδιδε τα ίδια του τα παιδιά.

Μάλιστα, όπως αναφέρουν πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, ο πατέρας ούτε λίγο ούτε πολύ «προσέφερε» τα παιδιά του στον καταγγέλλοντα, λέγοντας του ότι θα μπορούσε να περιμένει να κοιμηθούν πριν γίνει ό,τι ήταν να γίνει!

Ο καταγγέλλων τότε, προφασίστηκε πως είχε δουλειά. Και είπε στον πατέρα πως θα έφευγε μέχρι να κοιμηθούν τα παιδιά και θα επέστρεφε. Έφυγε από το σπίτι και πήγε στο κοντινότερο αστυνομικό τμήμα, όπου και κατήγγειλε τα πάντα.

Όταν επέστρεψε, συνοδευόταν από αστυνομικούς, οι οποίοι και συνέλαβαν τον πατέρα.

Εικόνες σοκ στο κινητό του πατέρα
Από τις έρευνες που ακολούθησαν, οι αστυνομικοί βρήκαν στο κινητό του πατέρα φωτογραφίες, που παραπέμπουν σε παιδικό πορνό!

Σε κάποιες απεικονίζεται ο ίδιος με μικρά παιδιά και πλέον η αστυνομία αναζητά αν είναι τα ίδια του τα παιδιά ή όχι!

Την υπόθεση χειρίζεται το τμήμα Ανηλίκων της Ασφάλειας.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΘΕΟΔΟΣΗΣ ΠΑΝΟΥ
http://www.newsit.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom