Παρασκευή 29 Δεκεμβρίου 2017

ΤΩΡΑ: Συγκέντρωση εργαζομένων της ΣΕΚΑΠ στο Εφετείο Κομοτηνής εν αναμονή της απόφασης


Σε εξέλιξη βρίσκεται το πρωί της Παρασκευής συγκέντρωση εργαζομένων της ΣΕΚΑΠ έξω από το Εφετείο Κομοτηνής, το οποίο πρόκειται να αποφανθεί για το αίτημα αναστολής της
εταιρείας (προσωρινά μέτρα) κατά της απόφασης επικύρωσης του προστίμου ύψους 38,2 εκατ. ευρώ.

Αν το δικαστήριο αποδεχτεί το αίτημα της ΣΕΚΑΠ, τότε η εταιρεία παίρνει παράταση ζωής μέχρι να εκδικασθεί στο Συμβούλιο της Επικρατείας η προσφυγή της για το πρόστιμο.

Αν απορριφθεί η αίτηση αναστολής θα επέλθει ξαφνικός θάνατος αφού το τελωνείο Ξάνθης θα πάψει να δέχεται τις εγγυητικές της, και θα ζητήσει την άμεση καταβολή του προστίμου.

Την αδιάκοπη λειτουργία της καπνοβιομηχανίας ΣΕΚΑΠ και τη βελτίωση των οικονομικών συνθηκών για τους καπνοπαραγωγούς και τους αγρότες της ακριτικής Θράκης υποστηρίζουν οι εργαζόμενοι στην εταιρεία, οι οποίοι -με ανακοίνωσή τους- τονίζουν ότι «είναι άδικο για το λαό της Ξάνθης ένα πρόστιμο υπόθεσης του 2009, να υποσκάπτει το μέλλον της ΣΕΚΑΠ, την οικονομία της περιοχής» και το μέλλον τους.

«Προσβλέπουμε πλέον στην ανεξάρτητη ελληνική Δικαιοσύνη, η οποία θα δικαιώσει την εταιρεία μας στο δίκαιο αγώνα της» αναφέρουν στην ανακοίνωση και επισημαίνουν: «Η ανάπτυξη της εταιρείας μόνο καλό θα κάνει στην οικονομία, την κοινωνία, τους εργαζόμενους».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom