Τρίτη 12 Δεκεμβρίου 2017

ΦΡΙΚΗ σε Ζάκυνθο και Βόλο! - Πα-τέρας βίαζε την κόρη του και παππούς την εγγονή του


Σοκαρισμένη η Ζάκυνθος από την αποκάλυψη της υπόθεσης. Συγκλονίζουν οι κινήσεις της μικρής που αποκάλυψε τα πάντα για τον πατέρα της. Στη φυλακή με τις κατηγορίες της αιμομιξίας και του βιασμού...

Μια ανατριχιαστική καταγγελία έφθασε στην αστυνομική διεύθυνση Ζακύνθου, πριν από λίγες ημέρες, σύμφωνα με την οποία ένα μικρό κοριτσάκι είχε πέσει επανειλημμένα θύμα σεξουαλικής κακοποίησης από τον ίδιο τον πατέρα του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το μικρό κορίτσι προσέφυγε για βοήθεια σε συγγενικό του πρόσωπο, μη μπορώντας να διαχειριστεί την κατάσταση με τον φερόμενο ως δράστη, πατέρα της.

Οι αστυνομικοί της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ζακύνθου, χειρίστηκαν την υπόθεση με μεγάλη διακριτικότητα ώστε να μην στιγματίσει το παιδί στην μικρή κοινωνία της Ζακύνθου. Ακολούθως το μικρό κορίτσι εξετάστηκε από ιατρό και παιδοψυχολόγο, οι οποίοι ενημέρωσαν την αστυνομία για τα συμπεράσματά τους.

Μετά την ενημέρωση της αστυνομίας και τη μελέτη του φακέλου, ο εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Ζακύνθου, εξέδωσε ένταλμα σύλληψης για τον φερόμενο ως δράστη, ο οποίος συνελήφθη και οδηγήθηκε στο Δικαστικό Μέγαρο Ζακύνθου ώστε να απολογηθεί στον ανακριτή.

Μάλιστα μετά το τέλος της απολογίας του, και με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα, αποφασίστηκε η προφυλάκιση του, με τις κατηγορίες της αιμομιξίας και του βιασμού.

Παππούς βίαζε την εγγονή του στο Βόλο

Κάθειρξη δεκαοχτώ ετών επέβαλε το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο στην Καρδίτσα στον 70χρονο παππού που κακοποιούσε σεξουαλικά την ανήλικη εγγονή του. Η υπόθεση φρίκης είχε αποκαλυφθεί τον Νοέμβριο του 2016, όταν το αγγελούδι ξέσπασε και εξομολογήθηκε στην οικογένειά του τον εφιάλτη που βίωνε.

Άμεσα έγινε καταγγελία στην Εισαγγελία Βόλου, η οποία κινήθηκε με απόλυτη μυστικότητα. Ο 70χρονος κλήθηκε σε απολογία στην Ανακρίτρια Βόλου τον περασμένο Μάρτιο και η προφυλάκισή του προκάλεσε σοκ στο πανελλήνιο.

Το δικαστήριο έκρινε ένοχο τον κατηγορούμενο για βιασμό κατ’ εξακολούθηση, τετελεσμένο και σε απόπειρα και αποπλάνηση κατ’ εξακολούθηση, τετελεσμένη και σε απόπειρα, ανήλικης που δεν είχε συμπληρώσει το 12ο έτος της ηλικίας της, ενώ τον απάλλαξε από την κατηγορία της κατάχρησης σε ασέλγεια κατ’ εξακολούθηση.

Το Κακουργιοδικείο Καρδίτσας δεν αναγνώρισε κανένα ελαφρυντικό στον 70χρονο, ούτε αυτό του έντιμου πρότερου βίου, ούτε αυτό της ειλικρινούς μετάνοιας στις φυλακές. Ομόφωνα ανακοίνωσε την απόφασή του μην αναγνωρίζοντας στον καταδικασθέντα η έφεσή του να έχει αναστέλλουσα δύναμη, με το σκεπτικό ότι είναι επικίνδυνος για διάπραξη και άλλων εγκλημάτων σε βάρος ανηλίκων.
http://www.newsit.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom