Παρασκευή 29 Δεκεμβρίου 2017

Θρήνος στην Κρήτη: Πέθαναν χθες δύο νεαροί ποδοσφαιριστές!


Θρήνος στην Κρήτη καθώς χθες πέθαναν δύο νέοι άνθρωποι,κατά σύμπτωση ποδοσφαιριστές.Ο ένας στο Ηράκλειο έξι μήνες μετά τον βαρύ τραυματισμό του σε τροχαίο και ο άλλος στα Χανιά χτυπημένος από τον καρκίνο.

Θρήνος στο Ηράκλειο: "Έσβησε" ο Στέργιος μετά από 6 μήνες...

"Θλίψη" για τον Στέργιο Τσικολιδάκη, τον 27χρονο ποδοσφαιριστή που στα μέσα Ιουνίου είχε τραυματιστεί σοβαρά σε τροχαίο ατύχημα στη διασταύρωση του Αγίου Θωμά στην Εθνική Οδό Ηρακλείου - Μοιρών.

Ο 27χρονος ποδοσφαιριστής της Δαμάστας νοσηλευόταν το τελευταίο διάστημα στην Νευροχειρουργική Κλινική του ΠΑΓΝΗ σε εξαιρετικά σοβαρή κατάσταση.

Δεν άντεξε και υπέκυψε στα τραύματά του χθες σκορπίζοντας θλίψη και πόνο στην οικογένειά του. "Ο 27χρονος υπέκυψε νωρίς το μεσημέρι στη Νευροχειρουργική Κλινική" δήλωσε στο ekriti ο διοικητής του ΠΑΓΝΗ Γιάννης Τασσόπουλος.

Τραγική ειρωνία, το γεγονός ότι ο Στέργιος σε δύο ημέρες θα είχε γενέθλια...

Έφυγε από τη ζωή 22χρονος Χανιώτης ποδοσφαιριστής!

Ο Στέργιος Τσικολιδάκης είναι ο δεύτερος ποδοσφαιριστής στην Κρήτη που έφυγε από τη ζωή χθες καθώς το ποδόσφαιρο θρηνεί επίσης τον χαμό του Χανιώτη Γιώργου Πατεράκη, ο οποίος νικήθηκε από τον καρκίνο στα 22 του χρόνια.

Ο Γιώργος είχε αγωνιστεί στην Ιωνία 2000 καθώς αποτελούσε και ήταν βασικό στέλεχος των Μικτών Ομάδων Χανίων.Σπούδαζε στο τμήμα Φυσικοθεραπείας του ΤΕΙ Στερεάς Ελλάδας στη Λαμία,όπου είχε αγωνιστεί και στον Α.Ο.Στυλίδας.
http://www.ekriti.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom