Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου 2017

ΘΕΣ/ΚΗ: Αυτές είναι οι Βουλγάρες που ξάφριζαν πορτοφόλια μέσα σε λεωφορεία (φωτο)


Οι κλοπές που έκαναν μέσα σε λεωφορεία στη Θεσσαλονίκη ξεσκεπάστηκαν και οι δύο γυναίκες από τη Βουλγαρία, κρατούνται πλέον σε αστυνομικό τμήμα. Μάλιστα με απόφαση της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες τους δόθηκαν στη δημοσιότητα.

Οι δύο γυναίκες συνελήφθησαν στις 20-11-2017 από αστυνομικούς του Α.Τ. Λευκού Πύργου και κατηγορούνται για το αδίκημα των διακεκριμένων περιπτώσεων κλοπής, καθώς κατά την προαναφερόμενη ημερομηνία αφαίρεσαν αντικείμενα (πορτοφόλια) από επιβάτιδες αστικών λεωφορείων.
Συγκεκριμένα, πρόκειται για τις: STANKOVA MARIYANA του KOLEVA και της CVETANKA, γεν. 1979 στη Βουλγαρία
Και YORDANOVA STANKA του TOMOVA και της IVANKA, γεν.1988 στη Βουλγαρία
Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, χρονικής διάρκειας έως 05-01-2018, σύμφωνα με την Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων, καθώς και στη διερεύνηση της συμμετοχής αυτών και σε άλλες αξιόποινες πράξεις.
Για παροχή οποιασδήποτε πληροφορίας, οι πολίτες μπορούν να επικοινωνούν με το Τμήμα Ασφαλείας Λευκού Πύργου, στο τηλέφωνο 2310-502744. Εξασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της συνομιλίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom