Κυριακή 17 Δεκεμβρίου 2017

Ανείπωτη τραγωδία στην Κατερίνη: Τρεις νεκροί από πυρκαγιά σε πολυκατοικία

Η Πυροσβεστική απεγκλώβισε 8 άτομα

- Απίστευτες εικόνες εκτυλίχθηκαν στην Κατερίνη όταν ξέσπασε φωτιά τα ξημερώματα της Κυριακής (17.12.2017) σε πολυκατοικία - Ένας άνθρωπος κάηκε ζωντανός ενώ δυο ακόμη πέθαναν από τις αναθυμιάσεις

Συνολικά τρεις άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους από φωτιά που ξέσπασε σε διαμέρισμα στην Κατερίνη και επεκτάθηκε στην πολυκατοικία.  Οι πυροσβέστες κλήθηκαν να σβήσουν πυρκαγιά που είχε ξεσπάσει στην πολυκατοικία στην οδό Μ. Αλεξάνδρου 76.

Ανείπωτη τραγωδία: Τρεις νεκροί από την πυρκαγιά

Οι άνδρες της Πυροσβεστικής εντόπισαν τον πρώτο νεκρό κατά την κατάσβεση της φωτιάς σε διαμέρισμα του πρώτου ορόφου. Ο άνθρωπος, ήταν απανθρακωμένος.
Κατά την επιχείρηση διάσωσης όσων βρίσκονταν στο πενταώροφο κτίριο, εντοπίστηκαν επίσης δύο άνθρωποι χωρίς τις αισθήσεις τους σε διαμέρισμα του 2ου ορόφου. Οι άνθρωποι φέρονται να έχασαν τη ζωή τους από αναθυμιάσεις ενώ διασώθηκαν άλλοι 8 άνθρωποι.
Η πυροσβεστική έσπευσε με επτά οχήματα και είκοσι άντρες. Οι προσπάθειες συνεχίζονται χωρίς ακόμη να έχουν γίνει γνωστά τα αίτια της φονικής πυρκαγιάς. Με αδιαθεσία μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και ο υποδιοικητής της πυροσβεστικής υπηρεσίας Κατερίνης ο οποίος επιχειρούσε στο σημείο
Νεκρό άτομο εντοπίστηκε κατά τη διάρκεια  πυρκαγιάς σε διαμέρισμα 1ου ορόφου στην οδό Μ.Αλεξάνδρου στην Κατερίνη.Κατά την επιχείρηση διάσωσης από υπερκείμενους ορόφους εντοπιστήκαν 2 άτομα χωρίς τις αισθήσεις τους σε διαμέρισμα του 2ου ορόφου και διασωθήκαν άλλα 8.

Οι πρώτες πληροφορίες για τους νεκρούς

Σύμφωνα με το τοπικό lefteria.blogspot.gr,  η πυρκαγιά ξέσπασε στον πρώτο όροφο της πίσω πλευράς της πολυκατοικίας, όπου διέμενε ένας 77χρονος. Νεκρός είναι και ο 81χρονος αδελφός του 77χρονου, καθώς και η 43χρονη κόρη του 81χρονου, οι οποίοι διέμεναν στον δεύτερο όροφο και πέθαναν από τις αναθυμιάσεις του καπνού που ερχόταν από τον πρώτο όροφο.

Τα τραγικά θύματα της φονικής πυρκαγιάς είναι ο 78χρονος Περικλής Χατζηγιάννης, ο 81χρονος Γιώργος Χατζηγιάννης και 43χρονη κόρη του, η Δήμητρα Χατζηγιάννη.

Οι πρώτες εικόνες από την φωτιά στην Κατερίνη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom