Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου 2017

Πανικός στην καρδιά του Μανχάταν μετά από έκρηξη σε σταθμό: Σκηνές αλλοφροσύνης με πολίτες να ποδοπατούν ο ένας τον άλλον για να σωθούν (φωτο & βίντεο)


Σκηνές πανικού στην Νέα Υόρκη και μάλιστα στην καρδιά του Μανχάταν ακολούθησαν μετά την έκρηξη σε σταθμό.Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες δεν υπάρχουν τραυματίες πέρα από τον δράστη της επίθεσης.
Ο συναγερμός σήμανε το πρωί της Δευτέρας για τους Νεοϋρκέζους (μεσημέρι ώρα Ελλάδας). Ο κόσμος πανικοβλήθηκε τόσο πολύ που άρχισε να τρέχει τρομοκρατημένος προς πάσα κατεύθυνση ενώ τουρίστες ποδοπατήθηκαν.
Σύμφωνα με πληροφορίες έχει συλληφθεί ένα άτομο που είχε επάνω του καλώδια και είναι ο δράστης.
Η στιγμή της έκρηξης σε βίντεο - ντοκουμέντο


Αυτόπτης μάρτυρας περιγράφει τη στιγμή της έκρηξης

Ο Francisco Ramirez μιλά στο CNN για την στιγμή της έκρηξης. Ενώ έβγαινε από το λεωφορείο άκουσε δύο εκρήξεις, αν και φορούσε ακουστικά.

"Από ότι άκουσα νομίζω ότι προήλθε από τον υπόγειο σιδηρόδρομο, αλλά εικάζω μόνο. Ήταν δύο εκρήξεις δευτερόλεπτα η μία από την άλλη. Όπως έβγαινα από τον σιδηρόδρομο, με έσπρωχναν συνεχώς αστυνομικοί. Έβλεπα παντού αστυνομία. Ήταν τρομακτικό. Επικρατούσε χάος, δεν είδα κάποιον τραυματία" τονίζει ο αυτόπτης μάρτυρας.

Δείτε live εικόνα από το σημείο της έκρηξης


Φωτογραφία ντοκουμέντο από τον δράστη να "φοράει" τα εκρηκτικά
H ηλεκτρονική έκδοση των New York Post, έδωσαν στη δημοσιότητα φωτογραφία του άνδρα ο οποίος συνελήφθη στη Νέα Υόρκη, δευτερόλεπτα μετά την έκρηξη.
Αυτό είναι το σημείο της έκρηξης στο Μανχάταν, όπως φαίνεται στον χάρτη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom