Σάββατο 16 Δεκεμβρίου 2017

Κρήτη: Ελεύθερη η πρώην σύζυγος του ψυχιάτρου - Κατέθετε πάνω από 6 ώρες! (φωτο)

Τι δήλωσε μετά την απολογία της

Ολοκληρώθηκε η πολύωρη κατάθεση της πρώην συζύγου του ψυχιάτρου, η οποία κατηγορείται για για ηθική αυτουργία της απόπειρας δολοφονίας του. Η γυναίκα αφέθηκε ελεύθερη με περιοριστικούς όρους.

Η 45χρονη πρώην σύζυγος του ψυχιάτρου Δημήτρη Στριμπάκου που κατηγορείται για ηθική αυτουργία στην απόπειρα δολοφονίας σε βάρος του, αφέθηκε ελεύθερη λίγο μετά τις 8.30 το βράδυ.

Η διαδικασία της απολογίας της ήταν μαραθώνια καθώς κράτησε για πάνω από έξι ώρες,ενώ κατά την διάρκειά της κλήθηκε για συμπληρωματική κατάθεση τόσο ο ψυχίατρος όσο και η κόρη τους.

Η 45χρονη, γιατρός στο επάγγελμα, βγήκε ανακουφισμένη από το Δικαστικό Μέγαρο και μιλώντας στους δημοσιογράφους επανέλαβε ότι «Δεν έχω καμία απολύτως σχέση με την συγκεκριμένη υπόθεση».

Μάλιστα σύμφωνα έξω από τα δικαστήρια την περίμεναν φίλοι και συγγενείς που μόλις τους είδε έπεσε στην αγκαλιά τους.

Αξίζει να σημειωθεί ότι μετά την απολογία της, με την σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακριτή, αφέθηκε ελεύθερη με τους όρους: απαγόρευση εξόδου από την χώρα και εμφάνιση στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής της μία φορά το μήνα.


Το χρονικό
Υπενθυμίζεται πως ο Δημήτρης Στριμπάκος το βράδυ της Πέμπτης βγήκε από το ιατρείο του στην Αρχιεπισκόπου Μακαρίου και επιβιβάστηκε στο αυτοκίνητό του. Τη στιγμή που έμπαινε σε ένα πάρκινγκ, σύμφωνα με τη δική του μαρτυρία, να κάνει στροφή δέχθηκε την επίθεση των αγνώστων για την ώρα ανδρών, οι οποίοι πυροβόλησαν το αυτοκίνητό του με αποτέλεσμα να σπάσουν τα τζάμια και τα θραύσματά τους να τραυματίσουν τον ψυχίατρο στο πρόσωπο.

Διατηρώντας την ψυχραιμία του ο κ. Στριμπάκος κατάφερε να οδηγήσει το ΙΧ του μέχρι το φαρμακείο Παρασύρη όπου και δέχθηκε τις πρώτες βοήθειες.

Σύμφωνα με τη μαρτυρία του ίδιου δεν ήταν η πρώτη φορά που άγνωστοι δράστες είχαν στήσει ενέδρα εναντίον του και όπως διατείνεται είχε δεχθεί απειλές και στο παρελθόν.
https://www.cretapost.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom