Πέμπτη 28 Δεκεμβρίου 2017

Λονδίνο: Το θρίλερ κατέληξε σε τραγωδία! - Άγρια δολοφονημένη η 22χρονη ομογενής


- Νεκρή στο βόρειο Λονδίνο βρέθηκε η 22χρονη ομογενής Iuliana Tudos - Εξαφανίστηκε παραμονή Χριστουγέννων ενώ γυρνούσε σπίτι για να συναντήσει ξανά αργότερα τους φίλους της - Έχουν ξεκινήσει έρευνες για τη δολοφονία της και τη σύλληψη του δράστη

Τρεις μέρες μετά την εξαφάνιση της 22χρονης Ελληνορωσίδας Iuliana Tudos βρέθηκε το πτώμα της στο βόρειο Λονδίνο. Η Iuliana Tudos δολοφονήθηκε ενώ περπατούσε σε πάρκο στο Λονδίνο την παραμονή των Χριστουγέννων. Η αστυνομία βρήκε το πτώμα της 22χρονης Iuliana Tudos δίπλα σε περίπτερο στην καρδιά του πάρκου Finsbury.
Οι αξιωματικοί δεν έδωσαν από την αρχή τα στοιχεία της στη δημοσιότητα μέχρι να εντοπίσουν τους συγγενείς της στο εξωτερικό και να τους ενημερώσουν για τη δολοφονία της.
Πραγματοποιείται ιατροδικαστική εξέταση για να διαπιστωθούν τα αίτια θανάτου της, με τη Scotland Yard να επιβεβαιώνει πως αντιμετωπίζουν τον θάνατό της ως δολοφονία. Ένας αξιωματικός φωτογράφιζε διάφορα αντικείμενα και ρούχα που ήταν διασκορπισμένα στο γρασίδι δίπλα στο γήπεδο.Iuliana Tudos
«Πιστεύουμε ότι η γυναίκα δέχτηκε επίθεση ενώ ήταν στο πάρκο και αυτό πρέπει να συνέβη την παραμονή των Χριστουγέννων. Προσπαθούμε να καθορίσουμε το κίνητρο για την επίθεση και θα θέλαμε να μας ενημερώσει το κοινό αν είδαν κάτι ύποπτο σε αυτό το τμήμα του Finsbury Park τα Χριστούγεννα» τόνισε ο επικεφαλής των ερευνών Nicola Wall.
Η Scotland Yard ανακοίνωσε ότι έχει ξεκινήσει έρευνα δολοφονίας μετά την ανακάλυψη του πτώματος της νεαρής γυναίκας στο πάρκο Finsbury. «Δεν έχει αναγνωριστεί επίσημα. Προσπαθούμε να εντοπίσουμε τους συγγενείς της. Θα πραγματοποιηθεί σήμερα νεκροψία. Δεν έχουν γίνει συλλήψεις. Οι έρευνες συνεχίζονται».

Το χρονικό της εξαφάνισης

Τις τελευταίες ώρες είχαν ενταθεί οι φόβοι για την 22χρονη Ελληνορωσίδα Iuliana Tudos που είχαν δει τελευταία φορά στο Camden, στο Λονδίνο.
Είχε βγει να διασκεδάσει με φίλους την παραμονή των Χριστουγέννων. Είπε στους φίλους της πως θα έπαιρνε λεωφορείο για να γυρίσει σπίτι στο Finsbury Park και θα τους συναντούσε ξανά αργότερα στο Enfield. Ωστόσο δεν εμφανίστηκε ποτέ και έκτοτε δεν έχει δώσει σημεία ζωής.
Οι αρχές εξέφραζαν ανοιχτά την ανησυχία τους για την Iuliana Tudos επειδή δεν ταίριαζε το να εξαφανιστεί στον χαρακτήρα της. Η Iuliana Tudos, που τη φωνάζουν και Julie, είναι ελληνικής και ρωσικής καταγωγής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom