Παρασκευή 17 Νοεμβρίου 2017

Η γιορτή του Πολυτεχνείου ολοκληρώνεται και φέτος με τα καθιερωμένα επεισόδια σε Εξάρχεια,Πάτρα και Θεσ/κη (φωτο και βίντεο)

Μία γυναίκα τραυματίστηκε σοβαρά στο πόδι από φωτοβολίδα

Ως είθισται η γιορτή για την 44η επέτειο από την εξέγερση στο Πολυτεχνείο ολοκληρώνεται και φέτος μετά τη λήξη της πορείας με τα καθιερωμένα επεισόδια σε Εξάρχεια,Πάτρα και Θεσ/κη.

Πετροπόλεμος,μολότοφ και φωτιές από τη μεριά των μπαχαλάκηδων και ρίψη χημικών από τα ΜΑΤ συνθέτουν το λαμπρό σκηνικό των επεισοδίων.


Μία νεαρή γυναίκα, τραυματίστηκε σοβαρά στα επεισόδια που λαμβάνουν χώρα εδώ και λίγη ώρα στα Εξάρχεια έξω από το Πολυτεχνείο. Η γυναίκα, η οποία σύμφωνα με πληροφορίες είναι δικηγόρος, τραυματίστηκε από φωτοβολίδα στη συμβολή των οδών Νοτάρα και Κουντουριώτη.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η φωτοβολίδα εκτοξεύτηκε από εκτοξευτήρα στυλό. Στο σημείο αναμένεται ασθενοφόρο για να την παραλάβει για να τη μεταφέρει στο νοσοκομείο.

Επεισόδια και στη Θεσσαλονίκη! - Προσαγωγή 17χρονου

Eπεισόδια είναι σε εξέλιξη, στο χώρο γύρω από την Πολυτεχνική Σχολή του ΑΠΘ. Κουκουλοφόροι που βγήκαν από το χώρο άρχισαν να πετάνε πέτρες και μολότοφ προς τις αστυνομικές δυνάμεις που έχουν παραταχθεί στην βόρεια πύλη της ΔΕΘ και έξω από το Παλέ Ντε Σπορ.

Μολότοφ και χημικά στην Πάτρα μετά την πορεία του Πολυτεχνείου - Φωτιά στο Δικαστικό Μέγαρο

Επίθεση με μολότοφ δέχθηκε η διμοιρία των ΜΑΤ που βρίσκεται στην οδό Κανακάρη. Οι αστυνομικοί απάντησαν με ρίψη χημικών.

Στην συνέχεια οι κουκουλοφόροι έβαλαν φωτιές σε κάδους απορριμμάτων και απομακρύνθηκαν προς την περιοχή της Αγίας Σοφίας. Σύμφωνα με το PatrasTimes, η αστυνομία έχει προχωρήσει σε προσαγωγή ατόμου στην περιοχή της Αγίας Σοφίας.
Νωρίτερα κουκουλοφόροι πέταξαν πέτρες και μολοτοφ στο Δικαστικό Μέγαρο.
Από τις μολότοφ που πέταξαν κουκουλοφόροι, κατά του δικαστικού μεγάρου της Πάτρας, εκδηλώθηκε φωτιά στην είσοδο του κτιρίου.
Δείτε λεπτό προς λεπτό όσα συμβαίνουν στο live blog του newsit.gr

Απίστευτες εικόνες από τα Εξάρχεια που εδώ και λίγη ώρα σημειώνονται επεισόδια μεταξύ διαδηλωτών και αστυνομικών μετά από την πορεία για το Πολυτεχνείο. Αυτή την στιγμή η ένταση έχει περιοριστεί στην οδό Στουρνάρη.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom