Δευτέρα 27 Νοεμβρίου 2017

Ποιος είναι ο Μυκονιάτης επιχειρηματίας της υπόθεσης του ναρκω-ταχύπλοου (φωτο & βίντεο)


Διατηρούσε γνωστό εστιατόριο στο «Νησί των Ανέμων» - Οι αγοραπωλησίες καταστημάτων στο Κολωνάκι,το λουκέτο και το deal των 100.000 ευρώ - Τι λένε οι κάτοικοι της Μυκόνου

Η σύλληψη γνωστού επιχειρηματία,  με εστιατόριο στη Μύκονο, που φέρεται να εμπλέκεται στην μεγάλη υπόθεση μεταφοράς των 1,6 τόνων χασίς προκάλεσε σοκ στους επιχειρηματικούς κύκλους του νησιού των ανέμων, αλλά και του Κολωνακίου.

Ο επιχειρηματίας, ιδιοκτήτης πολύ γνωστού καταστήματος εστίασης στη Μύκονο φαίνεται πως έχει άμεση συμμετοχή στην υπόθεση των ναρκωτικών που εξάρθρωσε η Διεύθυνση Δίωξης Ναρκωτικών και Λαθρεμπορίου του Λιμενικού Σώματος μετά από καταδίωξη ανοικτά της Κέρκυρας. 

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 63χρονος που συνελήφθη ήταν εκείνος που είχε αναλάβει την αναζήτηση ταχυπλόων για τη μεταφορά των ναρκωτικών.  
Πρόκειται για ένα πρόσωπο πολύ γνωστό στη Μύκονο για το εστιατόριό του που βρίσκεται στη χώρα του νησιού σε κεντρικό σημείο από το οποίο έχουν περάσει αρκετοί επώνυμοι και μη τους καλοκαιρινούς μήνες. 

Όπως είπαν στο protothema.gr  άνθρωποι που ζουν και δραστηριοποιούνται στο νησί των ανέμων, ο εν λόγω επιχειρηματίας δεν ζει μόνιμα στο νησί και έρχεται μονάχα για την θερινή σεζόν, όταν και ανοίγει το εστιατόριό του.  Άνθρωπος φιλήσυχος, τυπικός στις πληρωμές του, δεν είχε δώσει ποτέ δικαίωμα σε κανέναν.  


Οι επιχειρήσεις στο Κολωνάκι
Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες ο επιχειρηματίας  πήγε πριν από τέσερα χρόνια περίπου στη Μύκονο και άνοιξε ένα café-bar πριν το μετατρέψει σε γκουρμέ εστιατόριο. 

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 63χρονος επιχειρηματίας στο πρόσφατο παρελθόν είχε ανοίξει εστιατόριο παρόμοιο με εκείνο της Μυκόνου, στο Κολωνάκι. Η επιχείρησή του όμως στο κοσμικό στέκι των Αθηνών έμεινε ανοικτή μονάχα για δύο μήνες, αφού για αδιευκρίνιστους λόγους ο επιχειρηματίας έβαλε λουκέτο. 

Το κατάστημα που είχε στηθεί επί της οδού Καψάλη πέρασε στα χέρια- μετά από κάποιους μήνες- γνωστού πρώην εκδότη περιοδικών ο οποίος μαζί με τον συνεργάτη του αναμένεται να ανοίξει σαντουιτσάδικο στα αμερικάνικα πρότυπα.  

Ο ίδιος επιχειρηματίας φέρεται να συμμετείχε στο παρελθόν και στην αγοραπωλησία ενός δεύτερου καταστήματος επί της ίδιας οδού. Σύμφωνα όμως με πληροφορίες το deal που είχε κλειστεί στις 100.000 ευρώ δεν ευοδώθηκε καθώς ο επιχειρηματίας δεν κατέβαλε στο παραπάνω ποσό. Ως αποτέλεσμα ήταν οι πωλητές να κινηθούν νομικά εναντίον του. 



Ο 63χρονος που το μεγαλύτερο μέρος της ζωής του το περνά  μακριά από τη Μύκονο αγαπά πολύ το νησί των ανέμων ενώ σε παλαιότερη συνέντευξή του, πριν από τρία χρόνια ως ιδιοκτήτης εστιατορίου είχε πει ότι εκείνο που τον μαγεύει περισσότερο στη Μύκονο είναι η ενέργειά της. «Το μόνο που με ενοχλεί είναι ότι δεν είμαι 15 χρόνια νεότερος» είχε προσθέσει. 

Στην ίδια συνέντευξη ο επιχειρηματίας είχε ρωτηθεί γιατί επέλεξε να δραστηριοποιηθεί στη Μύκονο και είχε απαντήσε: «Το επίπεδο παροχής υπηρεσιών είναι πολύ υψηλό και αυτό είναι πρόκληση για εμένα. Για τους νέους η Μύκονος μπορεί να αποτελέσει μεγάλο σχολείο». 


Πάντα σύμφωνα με όσα είχε πει στη συνέντευξή του, πριν από τρια χρόνια περίπου,εκείνο που συνηθίζει να κάνει ο επιχειρηματίας όταν βρίσκεται στη Μύκονο είναι να απολαμβάνει τις βόλτες από το μαγαζί του μέχρι το Γυαλό μέσα από τα γραφικά σοκάκια, ενώ όταν τον ρωτούν τι είναι αυτό που θα πρέπει να δει κάποιος όταν βρεθεί στη Μύκονο απαντά «Τον πελεκάνο να βολτάρει αμέριμνος στα σοκάκια». 



Δείτε βίντεο:«Ναρκω-ταχύπλοο»: Γνωστός Μυκονιάτης μπλεγμένος στην υπόθεση 


http://www.protothema.gr/

Διαβάστε σχετικά:
Κινηματογραφική καταδίωξη στη θάλασσα: Δείτε πώς το Λιμενικό κατέσχεσε 1,6 τόνους κάνναβης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom