Σάββατο 25 Νοεμβρίου 2017

Κι άλλη τραγωδία στη Νέα Σμύρνη: Άνδρας έπεσε από τον πέμπτο όροφο!


Λίγες ώρες πριν την ανείπωτη οικογενειακή τραγωδία στη Νέα Σμύρνη, είχε σημειωθεί ένα ακόμη τραγικό περιστατικό...

Δύο τραγικά περιστατικά στη Νέα Σμύρνη, με διαφορά λίγων
μόνο ωρών. Ο πατέρας που αυτοπυρπολήθηκε και πήρε μαζί και τα παιδιά του και ο άνδρας που αυτοκτόνησε…


Διπλή τραγωδία στη Νέα Σμύρνη

Η αυτοκτονία προηγήθηκε της οικογενειακής τραγωδίας. Σύμφωνα με πληροφορίες, το τραγικό περιστατικό συνέβη στην οδό Αιγαίου 5, στη Νέα Σμύρνη.
Η ώρα ήταν περίπου 21:00 το βράδυ της Παρασκευής, 24.11.2017, όταν ένας άνδρας πήρε την μοιραία απόφαση και έπεσε από τον τελευταίο όροφο πολυκατοικίας. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως αντιμετώπιζε σοβαρά οικονομικά προβλήματα…

Ας αποτέλεσμα, έχασε τη ζωή του μαζί με τα δύο παιδιά του, ηλικίας 8 και 10 ετών. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 40χρονος, που ήταν χωρισμένος, είχε πάρει τα παιδιά του για το Σαββατοκύριακο.
Λίγο μετά τις 6:00 το πρωί έβαλε φωτιά στο διαμέρισμα, ενώ προηγουμένως άφησε ένα σημείωμα στο οποίο έγραψε, μεταξύ άλλων, «τι να την κάνω τη ζωή μου, δεν αντέχω άλλο».
Η πυροσβεστική ειδοποιήθηκε από γείτονες κι όταν έφτασε στο σημείο έσβησε αμέσως την πυρκαγιά, που ήταν μικρής έκτασης και τότε εντόπισε τα θύματα, τα οποία διακομίστηκαν με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ σε νοσοκομεία. Ειδικότερα, τα δύο παιδιά διακομίστηκαν στο «Παίδων» και ο πατέρας τους στο «Γ.Γεννηματάς», όπου οι γιατροί διαπίστωσαν απλώς τον θάνατό τους.
Ρεπορτάζ: Θεοδόσης Πάνου
http://www.newsit.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom