Παρασκευή 17 Νοεμβρίου 2017

ΤΩΡΑ: Αεροπλάνο συγκρούστηκε με ελικόπτερο στη Βρετανία - Φόβοι για πολλούς νεκρούς


Οπως μεταδίδουν αυτή την ώρα ξένα πρακτορεία ένα αεροπλάνο συγκρούστηκε με ελικόπτερο στη Μεγάλη Βρετανία.Εκφράζονται φόβοι για πολλούς νεκρούς...

Ένα αεροπλάνο κι ένα ελικόπτερο συγκρούστηκαν εν πτήση στην Αγγλία, στην περιοχή του Μπάκινχαμ, στα ανατολικά περίχωρα του Λονδίνου

Όπως μεταδίδουν βρετανικά μέσα ενημέρωσης, υπάρχουν φόβοι για πολλούς νεκρούς.Στο σημείο έχουν σπεύσει ισχυρές δυνάμεις της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής.
Κατ' άλλους η σύγκρουση έγινε μέσα στο αεροδρόμιο.

Νεότερη ενημέρωση:
Ένα ελικόπτερο φέρεται να συγκρούστηκε με ένα μικρό αεροπλάνο στον αέρα πάνω από την κομητεία του Μπάκιγχαμ, στη νοτιοανατολική Αγγλία, όπως μεταδίδουν τα βρετανικά ΜΜΕ.

Λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι της Παρασκευής, συντρίμμια και από τα δύο αεροσκάφη έπεσαν στους κήπους της ιστορικής έπαυλης Waddesdon Manor και τα τοπικά μέσα αναφέρουν ότι υπάρχουν φόβοι για πολλούς νεκρούς.
Τουλάχιστον εφτά πυροσβεστικά οχήματα έχουν καταφθάσει στο σημείο και δεκάδες άνδρες της Πυροσβεστικής έχουν διασκορπιστεί στην περιοχή ψάχνοντας για επιζώντες.

Η περιοχή έχει αποκλειστεί από τις Αρχές, και στις εκτάσεις γύρω από την έπαυλη έχουν πρόσβαση μόνο άτομα που συμμετέχουν στην έρευνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom