Σάββατο 25 Νοεμβρίου 2017

Οικογενειακή τραγωδία στη Νέα Σμύρνη: 45χρονος πατέρας και τα δυο παιδιά του, βρήκαν τραγικό θάνατο από πυρκαγιά στο διαμέρισμά τους (βίντεο)

Το σημείωμα που ίσως δώσει διαστάσεις δράματος

- Ανείπωτη τραγωδία στη Νέα Σμύρνη - Φωτιά ξέσπασε σε ισόγειο διαμέρισμα της περιοχής - Μέσα βρίσκονταν ένας 45χρονος άνδρας και δύο παιδιά οκτώ και δέκα ετών - Και οι τρεις είναι νεκροί
- Αρχικά μεταφέρθηκαν χωρίς τις αισθήσεις τους σε νοσοκομεία - Ασφαλείς πληροφορίες του newsit.gr αναφέρουν πως μέσα στο διαμέρισμα βρέθηκε σημείωμα - Ανοιχτό το ενδεχόμενο να αποφάσισε ο πατέρας να πάρει την μοίρα όλων στα χέρια του!


διανόητο δράμα στη Νέα Σμύρνη! Ένας 45χρονος πατέρας και τα δυο παιδιά του, βρήκαν τραγικό θάνατο. Τα παιδιά ήταν μόλις οκτώ και δέκα ετών. Και οι τελευταίες πληροφορίες δίνουν νέα διάσταση στην υπόθεση…

Το χρονικό της τραγωδίας με την φωτιά στην Νέα Σμύρνη

Όλα έγιναν λίγο μετά τις 06:00 το πρωί του Σαββάτου, 25.11.2017 στη Νέα Σμύρνη. Μια φωτιά μικρής έκτασης εκδηλώθηκε σε ισόγειο διαμέρισμα στην οδό Κοραή 21.
Η πυροσβεστική ειδοποιήθηκε από γείτονες και δυνάμεις της έφτασαν άμεσα στο σημείο κι έσβησαν την πυρκαγιά. Για τις τρεις ψυχές όμως ήταν τελικά αργά… Οι άνδρες της πυροσβεστικής εντόπισαν τους ανθρώπους.
Πρόκειται για έναν άνδρα περίπου 45 ετών και δύο παιδιά, μόλις οκτώ και δέκα ετών. Εντοπίστηκαν χωρίς τις αισθήσεις τους και διακομίστηκαν με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ σε νοσοκομεία.
Πιο συγκεκριμένα, τα δύο παιδιά διακομίστηκαν στο «Παίδων» και ο άνδρας στο «Γ.Γεννηματάς». Για την κατάσβεση της πυρκαγιάς επιχείρησαν 9 πυροσβέστες με 3 οχήματα.

Το σημείωμα που ίσως δώσει διαστάσεις δράματος

Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr, επιβεβαιώθηκε το χειρότερο δυνατό σενάριο. Ο 45χρονος άνδρας και τα δύο παιδιά, μόλις οκτώ και δέκα ετών, δεν τα κατάφεραν και έχασαν την ζωή τους.
Ωστόσο το νέο στοιχείο είναι το εξής: Μέσα στο διαμέρισμα βρέθηκε ένα σημείωμα. Δεν υπάρχει μέχρι στιγμής πληροφόρηση για το τι ακριβώς ανέφερε, ωστόσο μοιάζει πια πιθανό να έχει γραφτεί μια αδιανόητη οικογενειακή τραγωδία. Οι Αρχές εξετάζουν το ενδεχόμενο να αποφάσισε να αυτοκτονήσει ο 45χρονος άνδρας, παίρνοντας μαζί του και τις δύο αθώες παιδικές ψυχές.
http://www.newsit.gr/ellada/fotia-sti-nea-smyrni-vrethike-simeioma-sto-diamerisma/2303739/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom