Παρασκευή 13 Οκτωβρίου 2017

Για... Όσκαρ σεναρίου το παραμύθι των εκτελεστών για να κλείσουν το ραντεβού θανάτου!

Σοκάρουν οι αποκαλύψεις για την δολοφονία του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου

- Παραμύθια... της Χαλιμάς "πούλησαν" οι δράστες ώστε ο Μιχάλης Ζαφειρόπουλος να τους κλείσει ραντεβού - Η υποτιθέμενη ποινική υπόθεση ενός συγγενή τους, ο οποίος είχε ήδη συλληφθεί - Συγκλονίζει η κατάθεση του συνεργάτη του γνωστού ποινικολόγου:
"Άκουσα έναν πυροβολισμό και τον βρήκα σε μια λίμνη αίματος" - Μεγάλη πρόοδος στις έρευνες των αστυνομικών Αρχών! Πληροφορίες πως βρίσκονται στα ίχνη των δραστών - Ο συνεργάτης του γνωστού ποινικολόγου που τους είδε, έχει δώσει πλήρη περιγραφή στην αστυνομία



Με καταιγιστικούς ρυθμούς έρχονται στο «φως» νέες πληροφορίες για το πώς ο Μιχάλης Ζαφειρόπουλος δολοφονήθηκε εν ψυχρώ, το βράδυ της Πέμπτης, 12.10.2017, μέσα στο δικηγορικό του γραφείο, στην οδό Ασκληπιού 154. Και είναι σημαντικό να τονίσουμε πως σύμφωνα με πληροφορίες, οι έρευνες των αστυνομικών Αρχών βρίσκονται σε πολύ καλό δρόμο… Μιχάλης Ζαφειρόπουλος

Το… παραμύθι για να απομονώσουν το θύμα!

Τις νέες πληροφορίες μεταφέρει η τηλεοπτική εκπομπή Live News, με τον Νίκο Ευαγγελάτο, στο Etv. Η αστυνομική συντάκτρια, Μίνα Καραμήτρου, μετέφερε στην τηλεοπτική εκπομπή όλα όσα συνέβησαν λίγο πριν το φονικό.Το πώς κατάφεραν οι δύο στυγνοί εκτελεστές να μείνουν μόνοι τους με τον γνωστό ποινικολόγο. Το τι είπαν για να καταφέρουν να κλείσουν το ραντεβού. Ένα ραντεβού που έμελλε να είναι το τελευταίο του…
Όπως αποκαλύφθηκε στην εκπομπή, λοιπόν, οι δράστες έκλεισαν το ραντεβού το πρωί της ίδιας ημέρας. Τον πήραν τηλέφωνο στο κινητό του τηλέφωνο και όχι στην γραμματεία του γραφείου του. Άφησαν ένα όνομα και τότε ξεκίνησε το… ευφάνταστο σενάριο που εξιστόρησαν για να κλείσουν το ραντεβού.
Συγκεκριμένα είπαν πως πρόκειται για μια ποινική περίπτωση ενός συγγενικού τους προσώπου και πως ήθελαν οπωσδήποτε να τον συναντήσουν. Το ραντεβού, είπαν, έπρεπε να κλειστεί… χθες. Κι αυτό διότι ο συγγενής τους ήδη είχε συλληφθεί και βρίσκονταν στη ΓΑΔΑ.
Η συνάντηση, λοιπόν, έγινε και οι δύο δράστες έφτασαν στο δικηγορικό γραφείο. Ο Μιχάλης Ζαφειρόπουλος τους υποδέχτηκε. Περίμεναν για λίγη ώρα στην αίθουσα αναμονής και αμέσως μετά μπήκαν στην αίθουσα συνεδριάσεων. Όπως έχουμε προαναφέρει, στην συνάντηση παρίστατο κι ένας συνεργάτης του γνωστού ποινικολόγου. Οι δράστες ξεκίνησαν να μιλούν για την… υποτιθέμενη υπόθεση που τους απασχολούσε. Περιέγραφαν το ποινικό περιστατικό και το γιατί είχε συλληφθεί ο συγγενής τους.
Φυσικά όλη αυτή η ιστορία ήταν ένα σενάριο φαντασίας. Το αν αυτό ήταν μια αφορμή για κωλυσιεργία, ούτως ώστε να αποχωρήσει ο συνεργάτης του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου, δεν είναι ακόμη ξεκάθαρο. Επίσης εξετάζεται το ενδεχόμενο αυτό το… παραμύθι να ειπώθηκε ούτως ώστε να κερδίσουν χρόνο για να «τσεκάρουν» τον χώρο. Και να δουν αν υπάρχουν άλλοι πιθανοί μάρτυρες. Ή ακόμη να δουν και την διαδρομή της διαφυγής τους…
Όπως και να έχει, η αντίστροφη μέτρηση για την σοκαριστική δολοφονία είχε ήδη ξεκινήσει…

Μιχάλης Ζαφειρόπουλος: Συγκλονίζει η κατάθεση του συνεργάτη του!

Και η κατάθεσή του στους αστυνομικούς ήταν συγκλονιστική. Συγκεκριμένα αναφέρει:
«Ανοίξαμε την εξώπορτα με το μπουτόν. Γνώριζα ότι ο Μιχάλης Ζαφειρόπουλος είχε κλείσει ένα ραντεβού και τους περίμενε στις 18:30. Ανέβηκαν επάνω οι δύο κύριοι, περίμεναν για λίγο και αμέσως μετά πήγαμε όλοι μαζί στην αίθουσα συσκέψεων.
Οι δύο άνδρες άρχισαν να μας λένε για την υπόθεσή τους. Λίγη ώρα μετά πήγαμε όλοι μαζί στο γραφείο του Μιχάλη κι εγώ χρειάστηκε 2 ή 3 φορές να βγω και να σηκώσω κάποια τηλέφωνα που χτυπούσαν. Την τελευταία φορά που τους άφησα μόνους άκουσα ένα θόρυβο, ξαφνιάστηκα και είδα τους δύο άνδρες να φεύγουν γρήγορα και να κρατούν και οι δύο στα χέρια τους όπλα«.
Δείτε το βίντεο από την τηλεοπτική εκπομπή Live News, με τον Νίκο Ευαγγελάτο, στο Etv

Χτύπησαν… λάθος κουδούνι οι δολοφόνοι!

Μια νέα ακόμη πτυχή που έχει προκύψει, έχει να κάνει επίσης με τους δύο δράστες. Τους ανθρώπους που μιλούσαν για περίπου 15 λεπτά με τον γνωστό ποινικολόγο, πριν τον πυροβολήσουν μία και μοναδική φορά, αφήνοντάς τον αιμόφυρτο πάνω στο γραφείο του, λίγο πριν ξεψυχήσει.
Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr, οι δράστες έφτασαν στο γραφείο του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου περίπου στις 19.00 το απόγευμα. Τότε χτύπησαν το κουδούνι, ωστόσο αυτό ήταν… λάθος! Κι αυτό διότι το συγκεκριμένο κουδούνι ήταν… διπλανού δικηγορικού γραφείου. Οι δράστες είπαν πως «θέλουμε να μιλήσουμε με τον κύριο Μιχάλη». Με τους ανθρώπους του συγκεκριμένου δικηγορικού γραφείου να τους ενημερώνουν πως εκεί, δεν υπήρχε κανένας κύριος Μιχάλης…
Τότε οι δράστες χτύπησαν το σωστό κουδούνι και κάπως έτσι ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση για την εν ψυχρώ δολοφονία…
Δείτε όσα είπε ο αστυνομικός συντάκτης του newsit.gr, Θεοδόσης Πάνου, στην τηλεοπτική εκπομπή Tatiana Live, με την Τατιάνα Στεφανίδου, στο Etv.

http://www.newsit.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom