Πέμπτη 19 Οκτωβρίου 2017

Το στριπτίζ του «αριστερού» ραγιαδισμού (ηχητικό)


Σχολιάζει ο Nίκος Μπογιόπουλος

Το παρακάτω ηχητικό που παραθέτουμε είναι από την σημερινή ραδιοφωνική εκπομπή του Νίκου Μπογιόπουλου στον Real fm και σίγουρα αξίζει να κρατηθεί στο αρχείο μας.

Δεν είναι απλώς οι σωστές εκτιμήσεις για τα αποτελέσματα της επίσκεψης του Έλληνα πρωθυπουργού στις ΗΠΑ και τις συναντήσεις που είχε με την αμερικάνικη ηγεσία. Ούτε είναι άξια αναφοράς η ανακολουθία λόγων και έργων του σημερινού κυβερνητικού κόμματος.

Ετσι κι αλλιώς δεν υπάρχει ούτε μια προεκλογική δέσμευση του ΣΥΡΙΖΑ που να υλοποιήθηκε. Οπως έλεγε σε περασμένη τοποθέτησή του ο κομμουνιστής δημοσιογράφος «είναι λοιπόν φανερό ότι οι άνθρωποι αφού πουλήσανε φούμαρα, αφού πουλήσανε φύκια για μετάξια, αφού πουλήσανε απάτη με την σέσουλα, τώρα πουλάνε τρέλα».

Το πιο σημαντικό για μας, πέρα του ότι ξεδιπλώνεται τι ακριβώς αποτελέσματα θα έχουν οι επαφές Τσίπρα με Αμερικανούς ηγέτες στον Λευκό Οίκο, είναι η τηλεγραφική ιστορική αναφορά που κάνει ο Νίκος Μπογιόπουλος στο τι έχει προκύψει διαχρονικά από την επιλογή των ελληνικών αστικών κυβερνήσεων να προσδεθούν στους σχεδιασμούς της αμερικανικής πολιτικής.

Ενδιαφέρον παρουσιάζουν επίσης οι απαντήσεις που έδωσε ο κομμουνιστής δημοσιογράφος σε ακροατές του οι οποίοι διατύπωσαν ενστάσεις στα λεγόμενα του Νίκου Μπογιόπουλου.

Θα αδικούσαμε το ηχητικό αν προσπαθούσαμε να του κάνουμε περιληπτική παρουσίαση.Διαρκεί λίγο περισσότερο από μισή ώρα και σας προτείνουμε να το παρακολουθήσετε ολόκληρο.


Βαθύ Κόκκινο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom