Παρασκευή 20 Οκτωβρίου 2017

Εγκλημα στο Β' Νεκροταφείο: Στο φιλικό περιβάλλον οι έρευνες - Τα χτυπήματα στο πρόσωπο (βίντεο)

Το ενδεχόμενο ο δολοφόνος να είναι γυναίκα

- Πολλά τα ερωτήματα για την άγρια δολοφονία της 32χρονης εφοριακού - Σοκάρουν τα ευρήματα του ιατροδικαστή στο σώμα της - Η Δώρα Ζέμπερη πάλεψε με τον δολοφόνο που
της κατάφερε 14 μαχαιριές πριν την αφήσει αιμόφυρτη - «Δεν έχω να περιμένω τίποτα από την δικαιοσύνη», λέει ο τραγικός πατέρας - Ατέλειωτος ο θρήνος της μητέρας της - Σήμερα (20.10.2017) στις 15.00 η κηδεία της στο Β' Νεκροταφείο Αθηνών

«Πυκνώνει» το θρίλερ με το άγριο έγκλημα στο Β’ Νεκροταφείο Αθηνών, όπου η Δώρα Ζέμπερη βρέθηκε σφαγμένη ανάμεσα στα μνήματα.Οι έμπειροι αστυνομικοί της Ασφάλειας εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα και σενάρια.
Ακόμα και το ενδεχόμενο, το νήμα ζωής της 32χρονης εφοριακού να έκοψε μια άλλη γυναίκα, με την οποία είχε ενδεχομένως προσωπικές διαφορές.
Αυτό το σενάριο εξετάζουν οι Αστυνομικοί, καθώς μια από τις μαχαιριές που δέχθηκε η κοπέλα είναι στο πρόσωπο.
Μάλιστα, πρόκειται για μαχαιριά βαθιά, που σημαίνει πως έγινε με μίσος. 
“Εξετάζουμε αυτό το ενδεχόμενο, καθώς μια γυναίκα που μισεί ένα πρόσωπο, εκεί σημαδεύει”, λέει με νόημα αστυνομικός που έχει γνώση των ερευνών.

Ο πρώην σύντροφος της

Στα πλαίσια των -εν εξελίξει- ερευνών κατέθεσε το πρωί στην Ασφάλεια Αττικής και ο πρώην σύντροφος της άτυχης κοπέλας, ο οποίος είναι αστυνομικός και έχουν χωρίσει εδώ και περίπου ένα χρόνο.
Ο πρώην σύντροφος του θύματος, είπε στους συναδέλφους του πως έχουν χωρίσει εδώ κι ένα χρόνο και η σχέση τους γενικώς δεν είχε “μαύρα σύννεφα”. Μάλιστα, ο συγκεκριμένος άνθρωπος φέρεται να έχει ισχυρό άλλοθι για την ώρα που διεπράχθη η δολοφονία της άτυχης Δώρας.
Βέβαια, από τους Αστυνομικούς της Ασφάλειας εξετάζεται και το ενδεχόμενο της ληστείας, καθώς δεν βρέθηκαν προσωπικά αντικείμενα του θύματος, παρά μόνο η ταυτότητα της, την οποία είχε σε μια τσέπη στα ρούχα που φορούσε.

Έγκλημα από… γυναικείο χέρι;

Ωστόσο, στο σενάριο που στέκονται περισσότερο οι αστυνομικοί είναι αυτό της δολοφονίας με κίνητρο προσωπικές διαφορές με τη Δώρα Ζέμπερη, και μάλιστα διαφορές που έχουν προκαλέσει πάθος και συνεπακόλουθα το μίσος.
Μάλιστα, όπως προαναφέρθηκε, δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο, δράστης της άγριας δολοφονίας να είναι ακόμα και γυναίκα, καθώς φαίνεται πως οι αστυνομικοί έχουν στα χέρια τους κάποιες ενδείξεις που τους οδηγούν να εξετάσουν με σοβαρότητα αυτό το ενδεχόμενο.

Σοκάρουν τα ευρήματα του ιατροδικαστή

Άλλωστε, σύμφωνα με τα ευρήματα του ιατροδικαστή Σωτήρη Μπουζιάνου, που πραγματοποίησε την νεκροτομή, όλα οδηγούν σε ένα και βασικό συμπέρασμα. Ο δράστης είχε πάθος και συνάμα μίσος για το θύμα του και μάλιστα ίσως να μην διάλεξε τυχαία τον χώρο που θα πραγματοποιούσε την ειδεχθή δολοφονία, εν προκειμένω το Β’ Νεκροταφείο Αθηνών.
Όπως διαπίστωσε λοιπόν ο ιατροδικαστής, η άτυχη Δώρα Ζέμπερη φέρει τουλάχιστον 14 μαχαιριές στην πλάτη, το θώρακα, την κοιλιακή χώρα, το πρόσωπο και το χέρι.

Έτσι έγινε η άγρια δροφονία

Έπειτα και από την ολοκλήρωση τις νεκροτομής, συνδυαστικά οι αστυνομικοί της Ασφάλειας κατάφεραν να χαρτογραφήσουν βήμα προς βήμα την άγρια δολοφονία. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τις πληροφορίες, η άτυχη 32χρονη βρισκόταν στο μνήμα του στενού της φίλου, ο οποίος είχε χάσει την ζωή του σε εργατικό δυστύχημα, όταν δέχθηκε την πρώτη μαχαιριά στην πλάτη.
Η Δώρα Ζέμπερη προσπάθησε να αντιδράσει και ακολούθησε μια μικρή καταδίωξη ανάμεσα στα μνήματα, μέχρι που ο δολοφόνος κατάφερε να την ακινητοποιήσει και να αρχίσει να την μαχαιρώνει στο θώρακα, το πρόσωπο και την κοιλιακή χώρα.

Βίντεο από κάμερες ασφαλείας

Στο μεταξύ οι έμπειροι αστυνομικοί του Τμήματος Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής, έχουν στα χέρια τους βιντεοληπτικό υλικό, τόσο από τις κάμερες που είναι εγκατεστημένες σε συγκεκριμένα σημεία του Κοιμητηρίου, όσο και από κάμερες καταστημάτων και πλέον βρίσκονται στην διαδικασία να ξεκαθαρίσουν το υλικό, μήπως από εκεί καταφέρουν να εντοπίσουν την εικόνα του δολοφόνου της άτυχης εφοριακού.
ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΘΕΟΔΟΣΗΣ Π. ΠΑΝΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom