Τρίτη 31 Οκτωβρίου 2017

Κοντά στους δολοφόνους του Ζαφειρόπουλου η ΕΛ.ΑΣ.

«Ενεργειακή» εμπλοκή της αλβανικής μαφίας στην στυγερή δολοφονία

Πώς η... ενέργεια των δύο άγνωστων που είχαν λάβει εντολή να εκφοβίσουν τον δικηγόρο εξελίχθηκε σε δολοφονία εν ψυχρώ - Οι τηλεφωνικές κλήσεις, τα ραντεβού στα επισκεπτήρια του Κορυδαλλού και η ανάλυση των δικογραφιών που χειριζόταν το γραφείο του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου

Στην τελευταία φάση πέρασε η εξιχνίαση της δολοφονίας του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου και πλέον είναι θέμα ωρών να εκδοθούν τα εντάλματα σύλληψης σε βάρος φυσικών και ηθικών αυτουργών.


Μόνο χθες, Δευτέρα, πέντε Αλβανοί κρατούμενοι των φυλακών Κορυδαλλού (τρεις το πρωί και δύο αργά το απόγευμα) μεταφέρθηκαν στη ΓΑΔΑ και εξετάζονταν για ώρες καθώς κρίθηκαν ύποπτοι ως ηθικοί αυτουργοί στη δολοφονία του 52χρονου δικηγόρου.

Οι τηλεφωνικές κλήσεις, τα ραντεβού στα επισκεπτήρια του Κορυδαλλού σε συνδυασμό με την ανάλυση των δικογραφιών που χειριζόταν το γραφείο του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου έλυσαν από ό,τι φαίνεται τον γρίφο της δολοφονίας του δικηγόρου στην οδό Ασκληπιού στα Εξάρχεια.

Οι αξιωματικοί του τμήματος Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής κατάφεραν να βρουν την άκρη του νήματος μέσα από τη δεξαμενή των φυλακών Κορυδαλλού και ουσιαστικά οι πληροφορίες λένε ότι οι δολοφόνοι συνδέονται ευθέως με την αλβανική μαφία.

Τα μεγάλα αφεντικά επιστράτευσαν μέσα από τη φυλακή τους δύο αλλοδαπούς και τους έδωσαν την εντολή να κλείσουν ραντεβού με τον Μιχάλη Ζαφειρόπουλο για να τον εκφοβίσουν. Όμως για λόγους που μέχρι στιγμής δεν έχουν διευκρινιστεί, η δουλειά «στράβωσε», ο ένας από αυτούς σήκωσε το όπλο και με μια σφαίρα σκότωσε τον δικηγόρο.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι τρεις πρώτοι Αλβανοί που μετήχθησαν χθες το πρωί στη ΓΑΔΑ από τον Κορυδαλλό ήταν οι μεσάζοντες ανάμεσα στους φυσικούς και τους ηθικούς αυτουργούς και τελικά σύμφωνα πάντα με αστυνομικές πηγές, οι δύο Αλβανοί που αργά χθες το απόγευμα οδηγήθηκαν στον 11ο όροφο του Ανθρωποκτονιών φέρονται να είναι τα άτομα που πλήρωσαν τους δολοφόνους.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στις περίπου 30 προσαγωγές που έγιναν την περασμένη εβδομάδα από διάφορες περιοχές της Αθήνας βρίσκονται και οι δύο Αλβανοί που πήγαν στο δικηγορικό γραφείο του Ζαφειρόπουλου για να τον απειλήσουν και να του στείλουν μήνυμα και τελικά τον δολοφόνησαν με μια σφαίρα στο στήθος.
http://www.protothema.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom