Δευτέρα 16 Οκτωβρίου 2017

Καρπενήσι: «Καταπίνει» τα πάντα η φωτιά στο πέρασμά της! (φωτο & βίντεο)


- Η φωτιά στο Καρπενήσι έχει κάψει ήδη ζώα και μελίσσια - Καίει δίπλα σε σπίτια και ξενοδοχεία και οι πυροσβέστες δίνουν μάχη με τις φλόγες - "Καταλυτική είναι η βοήθεια από τα εναέρια μέσα πυρόσβεσης" λέει ο Κώστας Μπακογιάννης
- Δείτε εντυπωσιακές φωτογραφίες της μεγάλης φωτιάς από αέρος

Σε εξέλιξη είναι η μεγάλη φωτιά που ξέσπασε νωρίτερα στο Καρπενήσι, η οποία απειλεί σπίτια και ξενοδοχεία. Εναέριες και επίγειες δυνάμεις δίνουν μάχη με τις φλόγες από νωρίς το μεσημέρι. Η πυρκαγιά έχει φτάσει σε απόσταση «αναπνοής» από μεγάλα ξενοδοχεία και σπίτια, ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι έχει κάψει κτηνοτροφικές μονάδες και μελίσσια.

Η φωτιά κατά πάσα πιθανότητα προκλήθηκε λίγα μόλις μέτρα από το παλαιό κέντρο διασκέδασης Nemesis.

Ο Κώστας Μπακογιάννης σε αλλεπάλληλες επικοινωνίες που είχε με τον αρχηγό της Π.Υ. και με τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη κ. Τόσκα, ζήτησε να ενισχυθούν οι επίγειες δυνάμεις και με εναέρια μέσα. «Έχουμε διαθέσει όλα τα μηχανήματα της Περιφέρειας και του Δήμου, ωστόσο είναι σημαντική και καταλυτική η βοήθεια από τα εναέρια μέσα πυρόσβεσης….», είπε στο LamiaReport ο Περιφερειάρχης Στερεάς.

Δείτε εναέριες εικόνες της φωτιάς, από το ο info-karpenisi:
 
 
 
 
 
Δείτε το βίντεο με τις πρώτες εικόνες της φωτιάς και ενώ ήδη ήταν σε εξέλιξη δύο μέτωπα, προς το ξενοδοχείο LECADIN και το ξενοδοχείο AVARIS.
Πηγή: LamiaReportTVSTAR

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom