Δευτέρα 30 Οκτωβρίου 2017

Τραγωδία σε σχολείο της Πάτρας: Κατέληξε ο καθηγητής που λιποθύμησε το πρωί (βίντεο)


Ο 62χρονος μαθηματικός του 11ου Γυμνασίου Πατρών, ο οποίος το πρωί μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Πατρών "Άγιος Ανδρέας", έχοντας χάσει τις αισθήσεις του, κατέληξε.

Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.gr, ο άτυχος καθηγητής βρισκόταν στο γραφείο της Διευθύντριας του Σχολικού Συγκροτήματος με την οποία έπιναν τον πρωινό τους καφέ, όταν σωριάστηκε στο πάτωμα, έχοντας υποστεί ανακοπή καρδιάς.

Αμέσως κλήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και τον παρέλαβε αναίσθητο. Ο καθηγητής μεταφέρθηκε στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Πατρών "Άγιος Ανδρέας", παρά το γεγονός πως δεν εφημέρευε, αλλά λόγω της κρισιμότητας του περιστατικού, θα έπρεπε να μεταβεί στο πιο κοντινό νοσηλευτικό ίδρυμα.

Κατά την διακομιδή του, το πλήρωμα του ΕΚΑΒ, επιχειρούσε να τον επαναφέρει με συνεχείς καρδιοπνευμονικές μαλάξεις, ενώ "υπεράνθρωπες " ήταν και οι προσπάθειες των γιατρών του "Αγίου Ανδρέα" να κρατήσουν τον 62χρονο μαθηματικό στη ζωή.

Η τραγική είδηση, έπεσε ως κεραυνός εν αιθρία στην εκπαιδευτική κοινότητα της Πάτρας.

Ο εκλιπών σύμφωνα με πηγές του tempo24.gr, ήταν υπεύθυνος του Περιβαλλοντικού Προγράμματος Εκπαίδευσης, και μαζί με τους μαθητές του είχε διακοσμήσει την πρόσοψη του σχολικού συγκροτήματος με ψηφιδωτά, δικής του έμπνευσης.

Το μεσημέρι της Τρίτης στις 3 μ.μ από τον Ιερό Ναό Αγίου Νεκταρίου Πατρών θα τελεστεί η εξόδιος ακολουθία για τον άτυχο 62χρονο καθηγητή Δημήτρη Σηφακάκη, ο οποίος άφησε το πρωί της Δευτέρας την τελευταία του πνοή μέσα στο σχολείο του.

http://tempo24.news/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom