Τρίτη 31 Οκτωβρίου 2017

Εγκλημα στο Β' Νεκροταφείο: Το αντικείμενο και οι μαρτυρίες που οδηγούν στην εξιχνίαση της υπόθεσης (βίντεο)

ΤΙ ΛΕΕΙ Η ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ

- Ανατροπή στα δεδομένα φέρνουν μία κατάθεση ατόμου ο οποίος μίλησε στους αστυνομικούς - “Πάρα πολύ σημαντικό το αντικείμενο που παρέδωσε μάρτυρας” λέει η δικηγόρος της οικογένειας - Οι έρευνες των αστυνομικών για τον άνθρωπο που σκότωσε τη Δώρα Ζέμπερη στο Δεύτερο Νεκροταφείο

Ανατροπή στα δεδομένα που γνωρίζαμε ως σήμερα για τη δολοφονία στη Δεύτερο Νεκροταφείο.Δυο μαρτυρίες και ένα αντικείμενο φαίνεται ότι φέρνουν πολύ κοντά τους αστυνομικούς στον άνθρωπο που σκότωσε τη Δώρα Ζέμπερη.

Όπως από χθες διέρρευσε υπάρχει άτομο το οποίο κατέθεσε στις αρχές ένα σημαντικό αντικείμενο. Η δικηγόρος της οικογένειας μιλώντας στην εκπομπή “Καλημέρα Ελλάδα” του ΑΝΤ1, χαρακτήρισε το αντικείμενο αυτό “πάρα πολύ σημαντικό στοιχείο” λέγοντας μάλιστα ότι αυτή είναι η εκτίμηση των αστυνομικών.

Η δικηγόρος πρόσθεσε μάλιστα πως το σημαντικό αυτό στοιχείο σε συνδυασμό με μια μαρτυρία που έχουν στα χέρια τους οι αστυνομικοί και οι οποία είναι πολύ διαφωτιστική για το έγκλημα, μπορεί να οδηγήσει στην εξιχνίαση.


Τα στοιχεία και τα βασικά σενάρια

Η δικηγόρος αρνήθηκε να πει το παραμικρό για το ποιο είναι το αντικείμενο που παραδόθηκε στους αστυνομικούς και πως σε συνδυασμό με τη μαρτυρία οδηγεί κοντά στην εξιχνίαση του εγκλήματος, ωστόσο φαίνεται ότι τις τελευταίες 24 ώρες τα δεδομένα έχουν αλλάξει. Οι αστυνομικοί έως τώρα προσανατολίζονται κυρίως προς την κατεύθυνση της ληστείας. Τα 14 χτυπήματα ωστόσο προδίδουν και μένος έναντίον της άτυχης εφοριακού.
Φαίνεται ότι το στοιχείο που παραδόθηκε και ο άνθρωπος που μίλησε στην αστυνομία δίδουν κατεύθυνση στις έρευνες αποκλείοντας το ένα από τα δύο ενδεχόμενα.
Οι αστυνομικοί έχουν πλέον τη δυνατότητα να συνθέσουν κάποια κομμάτια του παζλ σε συνδυασμό με άλλα ευρήματα ή ακόμη και τα πλάνα από τις κάμερες ασφαλείας ή τις κάμερες καταστημάτων πέριξ του Δεύτερου Νεκροταφείου.
http://www.newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom