Σάββατο 14 Οκτωβρίου 2017

Οικογενειακή τραγωδία στο Μαρκόπουλο: 51χρονη σκότωσε την κόρη της και μετά αυτοκτόνησε!


Οικογενειακή τραγωδία στην οδό ελληνικής δημοκρατίας σήμερα το πρωί στο Μαρκόπουλο, όταν μια 51χρονη γυναίκα αφού κλείδωσε τον σύζυγό της μέσα στο σπίτι τους, στη συνέχεια σκότωσε την 17χρονη κόρη τους και μετά αυτοκτόνησε.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες προηγήθηκε καβγάς ανάμεσα στο ανδρόγυνο. Στη συνέχεια η γυναίκα βγήκε από το σπίτι μαζί με τη 17χρονη κόρη τους και κλείδωσε τον σύζυγό της μέσα στο σπίτι.

Η αστυνομία ειδοποιήθηκε από τον πατέρα, ο οποίος είπε στους αστυνομικούς ότι αρχικά η γυναίκα του τον κλείδωσε στο υπόγειο του σπιτιού, όπου έκανε εργασίες και στη συνέχεια άκουσε φωνές από τον επάνω όροφο.

Σύμφωνα με την πρώτη εικόνα από την αστυνομία, η μητέρα τραυμάτισε θανάσιμα με μαχαίρι την κόρη της και στη συνέχεια έβαλε τέλος στην ζωή της με το ίδιο φονικό όπλο.

Ο πατέρας βρίσκεται στις εγκαταστάσεις της αστυνομίας σε κατάσταση σοκ και αναμένεται όταν ηρεμήσει να δοθεί περισσότερο φως για το πώς έφτασε η συγκεκριμένη γυναίκα στο σημείο να προβεί σε αυτή την αποτρόπαιη πράξη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η γυναίκα που έκανε το αδιανόητο έγκλημα,να σκοτώσει δηλαδή το ίδιο της το παιδί, αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα και στο παρελθόν είχε απασχολήσει τις αρχές.

Στο σημείο βρίσκονται αστυνομικοί του Τμήματος Ανθρωποκτονιών συγκεντρώνοντας στοιχεία για το έγκλημα και την αυτοκτονία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom