Πέμπτη 19 Οκτωβρίου 2017

Συγκλονίζει η δολοφονία της 32χρονης στο Β’ Νεκροταφείο - Ξέσπασμα του πατέρα της που ορκίζεται εκδίκηση (φωτο & βίντεο)

Το μήνυμα της όμορφης Δώρας στο Facebook

- Στοιχεία – σοκ για την δολοφονία στο Β' Νεκροταφείο - Σήκωσε τα χέρια της για να προστατευθεί αλλά δεν τα κατάφερε - Ψυχρός ο δολοφόνος συνέχισε να την χτυπάει με το μαχαίρι στο στήθος - Έσυρε το άψυχο κορμί της σε άλλο σημείο για να κερδίσει χρόνο - Δεν έχω κανένα στοιχείο από την αστυνομία λέει ο πατέρας της 32χρονης

Ο πατέρας της 32χρονης Δώρας Ζέμπερη είπε πως δεν έχει ακόμη κανένα στοιχείο από την αστυνομία. Τα στοιχεία, ωστόσο, που έρχονται στο φως για την άγρια δολοφονία της άτυχης γυναίκας στο Β’ Νεκροταφείο είναι ανατριχιαστικά.

Η δολοφονία στο Β’ Νεκροταφείο έχει όλα τα στοιχεία ενός άγριου εγκλήματος. Ο δολοφόνος ήταν ψυχρός, ήταν αποφασισμένος να σκοτώσει τη Δώρα Ζέμπερη. Και το έκανε με απάνθρωπο τρόπο.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχει στη διάθεσή του το newsit.gr η άτυχη κοπέλα αιφνιδιάστηκε. Είδε ξαφνικά μπροστά της τον δολοφόνο με το μαχαίρι.

Ψυχρός δολοφόνος

Κανείς δεν γνωρίζει το ακριβές σημείο της μοιραίας συνάντησης. Οι έμπειροι ερευνητές της αστυνομίας θεωρούν ότι η άτυχη 32χρονη παρά τον πανικό της προσπάθησε να τρέξει μακρυά.

Δυστυχώς φαίνεται ότι ο δολοφόνος την πρόλαβε.

Η γυναίκα προσπάθησε να προφυλαχθεί από το μαχαίρι. Όταν ο δολοφόνος επιχείρησε να τη χτυπήσει εκείνη πρόταξε τα χέρια της για να προφυλαχθεί.

Δυστυχώς η κίνησή της αποδείχθηκε μάταιη. Ο φονιάς ήταν αποφασισμένος. Συνέχισε να τη χτυπάει με το μαχαίρι μέχρι που εκείνη σταμάτησε να αντιδρά. Τότε το μαχαίρι βρήκε το στήθος της. Ο δολοφόνος της κατάφερε θανατηφόρα τραύματα.

Η κοπέλα ξεψύχησε, όμως ο δολοφόνος δεν σταμάτησε. Για να κρύψει ίσως τα ίχνη του φονικού, για να κερδίσει χρόνο και να μπορέσει να διαφύγει φαίνεται ότι έσυρε το άψυχο κορμί της κάποια μέτρα.

Μέχρι να αποκαλυφθεί το άγριο έγκλημα ο φονιά είχε καταφέρει να απομακρυνθεί. Παρά τις έρευνες των αστυνομικών στην περιοχή δεν εντοπίστηκε κάποιο στοιχείο που να οδηγεί στην ταυτότητά του. Κανείς δεν αντιλήφθηκε το παραμικρό, κανείς δεν είδε κάποια ύποπτη κίνηση.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: Θ. ΠΑΝΟΥ
http://www.newsit.gr/

“Ορκίζομαι στον τάφο του παιδιού μου ότι θα σκοτώσω τον δολοφόνο” – Ξέσπασμα του πατέρα της 32χρονης

- “Να πει το ΣΔΟΕ ποιες υποθέσεις χειριζόταν” είπε ο πατέρας της γυναίκας που δολοφονήθηκε - Καταγγέλλει πως επειδή εργαζόταν στο δικαστικό τμήμα του ΣΔΟΕ κάποιοι τη στοχοποίησαν - Για πληρωμένο δολοφόνο που εκτελούσε εντολές έκανε λόγο ο πατέρας της 32χρονης

Σοκ έχει προκαλέσει στην κοινή γνώμη η δολοφονία της 32χρονης γυναίκας στο Β’ Νεκροταφείο. Ο δολοφόνος τη χτύπησε με μαχαίρι πισώπλατα και την άφησε να ξεψυχήσει. Συγκλονίζει ο πατέρας της που μιλά για πληρωμένο δολοφόνο καθώς, όπως λέει, το παιδί του εργαζόταν στο ΣΔΟΕ και χειριζόταν δύσκολες υποθέσεις.

Να βγει και να πει το ΣΔΟΕ ποιες υποθέσεις χειριζόταν” είπε οργισμένος μιλώντας στην εκπομπή “Καλημέρα Ελλάδα” του ΑΝΤ1.

Δεν μπορεί ακόμη να πιστέψει πως έγινε το κακό, είπε ο άτυχος άνδρας. “Μέρα μεσημέρι να σκοτώσουν το κορίτσι;” αναρωτήθηκε και σημείωσε πως το έγκλημα έγινε απόγευμα, κοντά στις έξι “δίπλα σε βενζινάδικο και κοντά στη λεωφόρο Ηρακλείου”.

Ξέσπασε ο άτυχος άνδρας λέγοντας “ορκίζομαι στον τάφο του παιδιού μου και στη μνήμη του ότι θα τον σκοτώσω και μέσα στη φυλακή θα μπω να τον σκοτώσω”.

Δεν μπόρεσε να κρύψει την οργή του ο πατέρας της 32χρονης λέγοντας πως ακόμη και αν πρόκειται για έναν απλό εγκληματία και όχι για έναν επαγγελματία δολοφόνο και πάλι η ευθύνη ανήκει στο κράτος καθώς δεν παρέχει την απαραίτητη ασφάλεια στους πολίτες.

Όπως είπε ωστόσο, δεν γνωρίζει εάν η κόρη του, λόγω της επαγγελματικής της ιδιότητας και της εργασίας της στο ΣΔΟΕ δεχόταν κάποιες απειλές.

“Αν το γνώριζα δεν θα είχα χάσει το παιδί μου” είπε χαρακτηριστικά.

Το ξέσπασμα του πατέρα της 32χρονης


Το μήνυμα της Δώρας στο Facebook πριν δολοφονηθεί στο νεκροταφείο

Συγκλονίζει το πανελλήνιο η δολοφονία της πανέμορφης κοπέλας στο Β' Νεκροταφείο. Ακόμη πιο συγκλονιστικό είναι πως η 32χρονη Δώρα δολοφονήθηκε άγρια εκεί όπου πήγαινε για να τιμήσει τη μνήμη ενός αγαπημένου της προσώπου. Το μήνυμά της στο facebook είναι αποκαλυπτικό.
Η άτυχη 32χρονη τον τελευταίο καιρό επισκεπτόταν συχνά το Β’ Νεκροταφείο. Είχε χαθεί πρόσφατα ένα αγαπημένο της πρόσωπο και πήγαινε εκεί για να θρηνήσει. Το αποκάλυψε ο πατέρας της, ενώ και η ίδια με ανάρτησή της στο Facebook μιλούσε για αυτές τις στιγμές.

http://www.newsit.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom