Δευτέρα 30 Οκτωβρίου 2017

Συνέλαβαν τους ληστές με το σίδερο - 30 ληστείες από τη συμμορία - Θύματά τους γνωστός γιατρός και προπονητής


- Οι περισσότεροι ληστές είναι Γεωργιανοί και παλιοί γνωστοί της αστυνομίας - Είχαν “χτυπήσει” γνωστό γιατρό, αλλά και τον προπονητή του Ατρομήτου - Αναμένονται ανακοινώσεις από την ΕΛ.ΑΣ. για τις έρευνες

Για μια μεγάλη σπείρα με πολλά “πλοκάμια” και δράση που μετράει 30 χτυπήματα κάνουν λόγο πηγές του newsit.gr. Πίσω από τη νέα ληστεία με το σίδερο σε βάρος της ηλικιωμένης γυναίκας, φαίνεται, ότι κρύβονται παλιοί γνώριμοι.
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες οι αστυνομικοί “έχουν” αυτή την ώρα περίπου επτά άτομα. Όλοι τους φαίνεται πως έχουν σχέση με τη συμμορία που δρούσε το 2015 και σκορπούσε τον τρόμο.
Επίσης φαίνεται ότι λόγο καταγωγής από τη Γεωργία πως διατηρούν και σχέσεις με έναν σκληρό κακοποιό ο οποίος είχε συλληφθεί, αλλά ποτέ δεν ταυτοποιήθηκε η συμμετοχή του σε ληστείες με σίδερο.
σίδερο
Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχει στη διάθεσή του το Newsit.gr οι αστυνομικοί έχουν στα χέρια τους όλα τα στοιχεία που χρειάζονται για τη σύλληψη.

Οι ίδιοι ληστές σε γνωστό γιατρό και τον προπονητή του Ατρομήτου

Προς το παρόν επίσημη ανακοίνωση για σύλληψη των ληστών που εισέβαλαν στο σπίτι την ηλικιωμένης στην Κυψέλη και τη βασάνισαν με το καυτό σίδερο δεν υπάρχει, ωστόσο θεωρείται θέμα χρόνου.
Τα μέλη της συμμορίας που “έχουν” οι αστυνομικοί είναι στην πλειοψηφία τους από τη Γεωργία. Τα στοιχεία δείχνουν ότι έχουν διαπράξει την κλοπή σε βάρος του προπονητή του Ατρομήτου Ντάμιρ Κάναντιτς από το σπίτι του οποίου, στην περιοχή του Αλίμου, αφαίρεσαν μεγάλο χρηματικό ποσό και κοσμήματα μεγάλης αξίας.
Οι ληστές είχαν αρπάξει ως και το αυτοκίνητο της οικογένειας, η οποία είναι πεπεισμένη ότι οι δράστες χρησιμοποίησαν σπρέι για να τους ναρκώσουν.
Οι ίδιοι ληστές φέρεται να έχουν σχέση με την πρώτη σπείρα των κακοποιών με το σίδερο οι οποίοι για ένα ολόκληρο χρόνο το 2015, είχαν γίνει ο φόβος και ο τρόμος των κατοίκων κυρίως στα Βόρεια προάστια της Αττικής.
Χαρακτηριστική η επίθεση τους σε μονοκατοικία στο Ψυχικό, στην οποία διέμενε ζεύγος ηλικιωμένων γιατρών, καθώς οι σαδιστές είχαν προκαλέσει εγκαύματα με πυρακτωμένο οικιακό σίδερο ακόμα και στο πρόσωπο της άτυχης γυναίκας.
Επίσημες ανακοινώσεις από την ΕΛ.ΑΣ. αναμένονται σύντομα, καθώς φαίνεται πως η έρευνα σε βάρος των δραστών ολοκληρώνεται.
ΡΕΠΟΡΤΑΖ: Θ. ΠΑΝΟΥ
http://www.newsit.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom