Τρίτη 17 Οκτωβρίου 2017

Η Κροατία αντίπαλος της Ελλάδας στα μπαράζ για το Μουντιάλ 2018


Η Κροατία είναι η αντίπαλος της Εθνικής μας στους αγώνες μπαράζ για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2018.

Το πρώτο ματς θα γίνει στην Κροατία,λογικά στο Ζάγκρεμπ και
ο επαναληπτικός εκτός απροόπτου στο "Γ. Καραϊσκάκης, ενώ λίγο αργότερα θα ανακοινώσει η FIFA τις ακριβείς ημερομηνίες διεξαγωγής των δύο αναμετρήσεων.

Ο πρώτος αγώνας θα διεξαχθεί το τριήμερο 9-11 Νοεμβρίου και η ρεβάνς το διάστημα 12-14 Νοεμβρίου.

Οι Κροάτες δύο αγωνιστικές πριν το φινάλε των ομίλων ήταν στην πρώτη θέση του 9ου ομίλου, όντας το μεγάλο φαβορί για την απευθείας πρόκριση, αλλά κατάφεραν να βγάλουν τα μάτια τους στο εντός έδρας παιχνίδι με την Φινλανδία.

Εκεί προηγήθηκαν 1-0, είχαν ευκαιρίες να τελειώσουν το ματς, δεν το έκαναν και στο 89' ήρθε το σοκ της ισοφάρισης. Πριν τον "τελικό" με την Κροατία η Ομοσπονδία άλλαξε προπονητή με τον Άντε Τσάτσις να απομακρύνεται και στη θέση του να έρχεται ο Ζλάτκο Ντάλιτς, ο οποίος πανηγύρισε τη νίκη με 2-0 στο Ολιμπίνσκι του Κιέβου κι έτσι θα βρεθεί στο δρόμο μας.

Η Κροατία είναι μια ομάδα γεμάτη σταρ, όπου βέβαια ξεχωρίζει ο Λούκα Μόντριτς (Ρεάλ Μαδρίτης) που πλαισιώνεται από τους Ιβάν Ράκιτιτς (Μπαρτσελόνα), Μάριο Μάντζουκιτς (Γιουβέντους), Ιβάν Πέρισιτς (Ίντερ).

Αναλυτικά τα 4 ζευγάρια που προέκυψαν:
Κροατία-Ελλάδα
Δανία-Ιρλανδία
Σουηδία-Ιταλία
Βόρειος Ιρλανδία-Ελβετία

Οι ομάδες που έχουν προκριθεί ήδη στα τελικά της Ρωσίας είναι οι:
Βέλγιο, Αγγλία, Γαλλία, Γερμανία, Ισλανδία, Πολωνία, Πορτογαλία, Ρωσία, Σερβία, Ισπανία (Ευρώπη), Αργεντινή, Βραζιλία, Κολομβία, Ουρουγουάη (Νότια Αμερική), Κόστα Ρίκα, Μεξικό, Παναμάς (Κεντρική, Βόρεια Αμερική και Καραϊβική), Αίγυπτος, Νιγηρία (Αφρική), Ιράν, Ιαπωνία, Σαουδική Αραβία, Νότια Κορέα (Ασία)

Πέρα από τα μπαράζ στην Ευρώπη, τα άλλα εισιτήρια που είναι σε εκκρεμότητα είναι τα διηπειρωτικά μπαράζ όπου τα ζευγάρια είναι τα εξής:Ονδούρα - Αυστραλία, Νέα Ζηλανδία - Περού.

Η κλήρωση για τον καταρτισμό των ομίλων του Παγκοσμίου Κυπέλλου θα διεξαχθεί την 1η Δεκεμβρίου στη Μόσχα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom