Σάββατο 14 Οκτωβρίου 2017

Ανατροπή στην οικογενειακή τραγωδία στο Μαρκόπουλο: Η 17χρονη πέθανε προσπαθώντας να αποτρέψει τη μητέρα της από την αυτοκτονία (φωτο & βίντεο)


- Ανείπωτη οικογενειακή τραγωδία στο Μαρκόπουλο με θύματα ένα 17χρονο κορίτσι και τη μητέρα του - Η 54χρονη γυναίκα μαχαίρωσε το παιδί στο λαιμό και αυτοκτόνησε - Τα αμυντικά τραύματα του κοριτσιού αφήνουν ανοιχτό το ενδεχόμενο να επιχείρησε να αποτρέψει τη μητέρα της από το να αυτοκτονήσει
- Η παιδοκτόνος είχε ψυχολογικά προβλήματα και ήταν σε αμόκ από το πρωί - Είχε κλειδώσει τον σύζυγό της στο υπόγειο του σπιτιού – Τραυματίστηκε στην προσπάθειά του να βγει



Μια ανείπωτη οικογενειακή τραγωδία συγκλονίζει την τοπική κοινότητα στο Μαρκόπουλο. Μια μητέρα και η κόρη της βρέθηκαν νεκρές στην αυλή του σπιτιού. Η 54χρονη σκότωσε το 17χρονο σπλάχνο της και στη συνέχεια αυτοκτόνησε. Ανήμπορος να αντιδράσει ο πατέρας, που ήταν κλειδωμένος στο υπόγειο από τη σύζυγό του!
Το τραγικό περιστατικό συνέβη στις 12:10 το μεσημέρι του Σαββάτου, 14.10.2017, στην οδό Ελληνικής Δημοκρατίας 13, στο Μαρκόπουλο. 
Από την πρώτη στιγμή έγινε γνωστό πως μια μητέρα, μαχαίρωσε στο λαιμό τη 17χρονη κόρη της και στη συνέχεια, με το ίδιο μαχαίρι έδωσε τέλος στη ζωή της. Τα δυο θύματα, βρέθηκαν νεκρά στην αυλή του σπιτιού από τον πατέρα της οικογένειας.

Κλειδωμένος στο υπόγειο

Ο τραγικός πατέρας, στέλεχος μεγάλης τουριστικής εταιρίας, δεν μπορούσε να αντιδράσει στα όσα συνέβησαν. Ήταν στο σπίτι τη στιγμή της τραγωδίας, αλλά η σύζυγός του τον είχε κλειδώσει στο υπόγειο!
Η γυναίκα, που αντιμετώπισε ψυχολογικά προβλήματα και ακολουθούσε βαριά φαρμακευτική αγωγή, ήταν σε κατάσταση αμόκ από το πρωί του Σαββάτου. Είχε τσακωθεί τόσο με τον άντρα της όσο και με την κόρη της. 
Όταν σε κάποια στιγμή ο σύζυγός της κατέβηκε στο υπόγειο, εκείνη τον κλείδωσε μέσα. Ο άτυχος άνδρας άκουγε τον τσακωμό μητέρας και κόρης αλλά δεν μπορούσε να αντιδράσει. Κατάφερε να βγει αλλά ήταν πια αργά. 
Στην προσπάθειά του να ξεφύγει από το χώρο όπου ήταν αποκλεισμένος, χρησιμοποίησε δυο τσεκούρια. Αυτά, βρέθηκαν με ίχνη αίματος μέσα στο υπόγειο. Εκτιμάται πως στην προσπάθειά του να βγει, τραυματίστηκε. 
Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr, όταν ο άνδρας κατάφερε να βγει από το υπόγειο και μπήκε στο σπίτι, είδε κηλίδες αίματος. Αυτό, οδηγεί στο συμπέρασμα πως όλα ξεκίνησαν από το εσωτερικό του σπιτιού και κατέληξαν στην αυλή.

Νεκρές στην αυλή

Μητέρα και κόρη βρέθηκαν νεκρές στην αυλή του σπιτιού. Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή που εξέτασε τη σορό του 17χρονου κοριτσιού, το θύμα έφερε τραύμα από μαχαίρι στο λαιμό.
Το μαχαίρι με το οποίο η 54χρονη συνταξιούχος της Ολυμπιακής σκότωσε το σπλάχνο της, βρέθηκε δίπλα στο άψυχο κορμί της. Το χρησιμοποίησε για να δώσει τέλος στη ζωή της. 
Ο ιατροδικαστής που κλήθηκε για την αυτοψία στο χώρο του εγκλήματος, εκτίμησε ότι τα τραύματα που φέρουν και οι δυο γυναίκες είναι συμβατά με το μαχαίρι που βρέθηκε στην αυλή.

Το σενάριο που φέρνει ανατροπή

Ο ιατροδικαστής κατέληξε ότι το άτυχο κορίτσι φέρει αμυντικά τραύματα. Κυρίως, εσωτερικά στις παλάμες της. Πέθανε προσπαθώντας να προστατευτεί. Αλλά και να προστατεύσει την ίδια της τη μητέρα.
Σύμφωνα με ένα από τα σενάρια που εξετάζει η αστυνομία είναι το παιδί να επιχείρησε να σταματήσει τη μητέρα του από το να αυτοκτονήσει. Η 54χρονη γυναίκα ήταν σε κατάσταση αμόκ από το πρωί. Δεν αποκλείεται να επιχείρησε να αυτοκτονήσει και η 17χρονη να προσπάθησε να τη σταματήσει. 
Πάνω στην πάλη να της πάρει το μαχαίρι από τα χέρια, η μητέρα τραυμάτισε θανάσιμα το 17χρονο κορίτσι. Ίσως, όταν κατάλαβε πως το παιδί της ήταν νεκρό, να αυτοκτόνησε.

Αποκλεισμένη περιοχή στο Μαρκόπουλο

Από την πρώτη στιγμή, ο δρόμος μπροστά από το σπίτι της οικογένειας αποκλείστηκε. Αστυνομικοί του τμήματος Ανθρωποκτονιών βρέθηκαν στο σημείο. Η πρώτη κατάθεση ήταν αυτή του πατέρα. Είπε άκουσε τις δύο γυναίκες να φωνάζουν και όταν κατάφερε αργότερα να βγει από το υπόγειο τις είδε θανάσιμα τραυματισμένες. 
Κατάθεση έδωσε και ο ψυχίατρος που παρακολουθούσε την 54χρονη γυναίκα.
ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΘΕΟΔΟΣΗΣ ΠΑΝΟΥ – ΜΙΛΤΟΣ ΣΑΚΕΛΛΑΡΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom