Δευτέρα 30 Οκτωβρίου 2017

Ολγα Γεροβασίλη: Στείλτε μέχρι την Τετάρτη 1/11 τα στοιχεία της αξιολόγησης υπαλλήλων των υπουργείων


Δύο μέρες προθεσμία δίνει το υπουργείο Διοικητικής Ανασυγκρότησης για την Αξιολόγηση των υπαλλήλων που υπηρετούν στο Δημόσιο, σε θέσεις που υπάγονται στα υπουργεία.

Τα συγκεντρωτικά στοιχεία της αξιολόγησης υπαλλήλων των υπουργείων, ζητά με νεότερη εγκύκλιό της η υπουργός Διοικητικής Ανασυγκρότησης, Ολγα Γεροβασίλη, ενημερώνοντας ότι έχουν παρέλθει οι σχετικές προθεσμίες. Έτσι, καλούνται οι υπηρεσίες Διοικητικού-Προσωπικού, το αργότερο έως την 1η Νοεμβρίου να αποστείλουν τα στοιχεία.

Παράλληλα, στην εγκύκλιο γίνεται ειδική αναφορά στη Γενική Διεύθυνση Αποκέντρωσης και Τοπικής Αυτοδιοίκησης του Υπουργείου Εσωτερικών, προκειμένου να αποστείλει τα σχετικά στοιχεία αξιολόγησης από τις 7 Αποκεντρωμένες Διοικήσεις, τους Δήμους και τις Περιφέρειες.

Σημειώνεται ότι, ειδικά στην αυτοδιοίκηση, η συμμετοχή στην αξιολόγηση ήταν ιδιαιτέρως, με τις ΠΟΕ-ΟΤΑ και ΚΕΔΕ να θέτουν ζήτημα τροποποίησης των όρων αξιολόγησης, λόγω των πολλών ειδικοτήτων, που στελεχώνουν τους ΟΤΑ.

Για το ζήτημα, οι ηγεσίες της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδος και Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης έχουν ζητήσει ειδική συνάντηση με την υπουργό Διοικητικής Ανασυγκρότησης, Ολ. Γεροβασίλη.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΕΓΚΥΚΛΙΟ

https://www.epoli.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom