Σάββατο 21 Οκτωβρίου 2017

Αγνώριστος ο Παναιτωλικός ηττήθηκε 1 - 0 στην Κέρκυρα (φωτο & βίντεο)


Στο νησί των Φαιάκων η Κέρκυρα υποδέχτηκε απόψε τον Παναιτωλικό στα πλαίσια της 8ης αγωνιστικής της Super League.Και οι δύο ομάδες ήθελαν τη νίκη και τους βαθμούς,αλλά δεν ήξεραν τον τρόπο για να το πετύχουν.... μέχρι το 79' που σκόραρε ο Νούνες.

Αγνώριστος στο πρώτο ημίχρονο ο Παναιτωλικός περιορίστηκε σε αμυντικό παιχνίδι,δεχόμενος απανωτές επιθέσεις από τους Κερκυραίους,αλλά ο Κυριακίδης ήταν πάντα εκεί οσάκις χρειάστηκε.

Από την άλλη μεριά οι γηπεδούχοι με τα μόλις 3 γκολ μέχρι σήμερα στο ενεργητικό τους ήθελαν να ξεκολλήσουν από την ουρά της βαθμολογίας,είχαν την κατοχή της μπάλας κι έψαχναν με κάθε τρόπο το δρόμο προς τα δίχτυα των φιλοξενουμένων.

Πολύ φτωχό το πρώτο μέρος,στο οποίο η Κέρκυρα είχε δύο καλές στιγμές με ισάριθμες κεφαλιές του Παμλίδη και μια μεγάλη χαμένη ευκαιρία σε σουτ του Γκομές που απέκρουσε ο Κυριακίδης,ενώ ο Παναιτωλικός απείλησε μόνο με ένα πλασέ του Μάσουρεκ που έφυγε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Λήξη ημιχρόνου χωρίς φάσεις και χωρίς γκολ

Τρία λεπτά μετά την έναρξη του δεύτερου μέρους ο Μάκης Χάβος έβγαλε τον νεαρό Παρρά,που είχε κίτρινη κάρτα,και έβαλε στον αγώνα τον έμπειρο Ρότσα.Δέκα λεπτά αργότερα απέσυρε και τον άλλο κιτρινισμένο,τον Ντίας κι έριξε στο ματς τον Κλέσιο σε μια προσπάθεια να αναστήσει επιθετικά τον Παναιτωλικό.

Τίποτα το ιδιαίτερο και πάλι στο ματς,η Κέρκυρα είχε την κατοχή,προσπαθούσε και ο Παναιτωλικός κρατούσε το 0-0.

Στο 65' μια ακόμα πολύ καλή στιγμή για την Κέρκυρα,όταν ο Έπσταϊν πήρε την μπάλα μπροστά στην αντεπίθεση, μπήκε στην περιοχή και σούταρε από θέση αριστερά, αλλά δε βρήκε στόχο!

Στο δίλεπτο 68 και 69 ο Παναιτωλικός έφτασε πολύ κοντά στο γκολ με τον Κλέσιο στην πρώτη φάση να προσπαθεί να πλασάρει,αλλά ο Γρομητσάρης με σωτήρια προβολή για την ομάδα του έκοψε σε κόρνερ.Αμέσως μετά κεφαλιά του Μόρα έφυγε άουτ....

Στο τελευταίο εικοσάλεπτο του αγώνα ο Παναιτωλικός βγήκε μπροστά,το παιχνίδι άνοιξε και έγιναν φάσεις μπροστά στις δύο εστίες με καλύτερη αυτή του γκολ για τους Κερκυραίους.

Στο 75' καλή στιγμή για την Κέρκυρα με τον Παμλίδη που κοντρόλαρε και σούταρε από θέση δεξιά στην περιοχή,ενώ η μπάλα έφυγε ψηλά άουτ.

Στο 79' γκολ για την Κέρκυρα:Ο Μόρας έκανε κακή κεφαλιά από τον χώρο του κέντρου προς τα πίσω και η μπάλα πήγε στον Νούνες, ο οποίος μπήκε στην περιοχή του Παναιτωλικού και με αριστερό σουτ από πλάγια θέση αριστερά άνοιξε το σκορ. (δείτε το ΕΔΩ)

Από εκεί και πέρα ο Παναιτωλικός προσπάθησε να ισοφαρίσει,αλλά...

Δύσκολη αλλά δίκαιη η νίκη της Κέρκυρας,σύμφωνα με την εξέλιξη του αγώνα,ενώ ο Παναιτωλικός έχασε για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική χωρίς να πετύχει γκολ.

* Πρώτη εμφάνιση του 19χρονου Αλέξανδρου Παρρά με τη φανέλα του Παναιτωλικού

Κέρκυρα (Βοσνιάδης): Γιαννακόπουλος, Γκομές, Σιόντης, Γρομητσάρης, Ντιόγκο, Αρτυματάς, Σπίνουλας, Ζορμπάς(73' Μπαλάφας), Ιωάννου, Έπσταϊν(66' Νούνες), Παμλίδης(88' Μπάουμαν).

Παναιτωλικός (Χάβος):Κυριακίδης, Παρράς(49' Ρότσα), Μαρινάκης(76' Μύγας), Μόρας, Μιχάι, Μπράβο, Μάσουρεκ, Ρόσα, Πάουλο, Μοράρ, Ντίας(59' Κλέσιο)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom