Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου 2017

Θεατράκι στη Βουλή! Αγρια κόντρα Κουρουμπλή - Μητσοτάκη Δείτε live


- Μητσοτάκης: Σαν δεν ντρέπεσαι! Παραιτήσου! - Κουρουμπλής: Έχεις μένος μαζί μου! Το υπουργείο μου δεν έχει ευθύνη - Οργή για την σύμβουλο Κουρουμπλή η οποία γελούσε περιπαικτικά την ώρα που μιλούσε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης

Σε υψηλούς τόνους η συζήτηση για την αντιμετώπιση της θαλάσσιας ρύπανσης στον Σαρωνικό από τη βύθιση του δεξαμενόπλοιου «Αγία Ζώνη ΙΙ». Παρών είναι ο Κυριάκος Μητσοτάκης ο οποίος εξαπολύει σφοδρή επίθεση στον υπουργό Ναυτιλίας, Παναγιώτη Κουρουμπλή.
Στην Ειδική Επιτροπή Προστασίας του Περιβάλλοντος στη Βουλή, οι τόνοι ανέβηκαν όταν πήρε τον λόγο ο Πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης.
Ο κ. Μητσοτάκης κατέστησε υπεύθυνο για την ρύπανση που προκλήθηκε από την πετρελαιοκηλίδα τον υπουργό Ναυτιλίας και του ζήτησε να παραιτηθεί.
Κάποια στιγμή μάλιστα απευθυνόμενος στον κ. Κουρουμπλή του είπε: «Σα δεν ντρέπεστε!»
Τόσο ο Πρόεδρος της ΝΔ όσο και ο βουλευτής του Ποταμιού Γιώργος Αμυράς, εξοργίστηκαν όταν κατά την διάρκεια της τοποθέτησης του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης, σύμβουλος του υπουργού Ναυτιλίας γελούσε περιπαικτικά.
Μάλιστα ο κ. Αμυράς απευθυνόμενος στην σύμβουλο και στον υπουργό είπε: «Εδώ είναι Βουλή δεν είναι muppet show».
Ο κ. Κουρουμπλής μάλιστα παίρνοντας τον λόγο επι προσωπικού ισχυρίστηκε ότι το υπουργείο του είναι το μόνο που δεν έχει καμία ευθύνη για την ρύπανση στον Σαρωνικό.
ΔΕΙΤΕ ΖΩΝΤΑΝΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom