Τρίτη 12 Σεπτεμβρίου 2017

Απειλητική προκήρυξη κατά τραπεζών και βουλευτών στην Κύπρο (Διαβάστε τη ολόκληρη)

«Μην παίζετε με τη φωτιά. Μην το δοκιμάσετε καν γιατί θα χάσετε τον ύπνο σας»

- Η φερόμενη οργάνωση «Ένοπλη Ομάδα Απόδοσης της Δικαιοσύνης» επανήλθε με προκήρυξή
- Προειδοποιεί για σκληρά μέτρα, σε περίπτωση που πακετοποιηθούν κύριες κατοικίες μέσω εκποιήσεων
- Υπό το μικροσκόπιο του ΤΑΕ η απειλητική επιστολή προς τράπεζες και βουλευτές για τις εκποιήσεις
- Δείτε αυτούσια την προκήρυξη

Η φερόμενη οργάνωση «Ένοπλη Ομάδα Απόδοσης της Δικαιοσύνης» επανήλθε με προκήρυξη που απέστειλε σε μεγάλο αριθμό πολιτών, τηλεοπτικών καναλιών, εφημερίδων και ιστοσελίδων, προειδοποιώντας για σκληρά μέτρα, σε περίπτωση που πακετοποιηθούν κύριες κατοικίες, μέσω της διαδικασίας των εκποιήσεων.

Στην προκήρυξη γίνεται σαφής επίθεση κατά των τραπεζών και ιδιαιτέρως της Συνεργατικής Κυπριακής Τράπεζας, αλλά και των βουλευτών που ψήφισαν το νόμο περί εκποιήσεων, κι εκτοξεύονται απειλές οι οποίες σε κάποιες περιπτώσεις φτάνουν στα άκρα.

«Μην παίζετε με τη φωτιά. Μην το δοκιμάσετε καν γιατί θα χάσετε τον ύπνο σας», λέει η προκήρυξη με την οργάνωση να τονίζει ότι έχει «ξεγρασάρει» τα ιερά της όπλα και «ορκίζονται στον Πανάγαθο ότι θα τα χρησιμοποιήσουν χωρίς οίκτο και τύψεις μέχρι τέλους».

Δείτε την προκήρυξη

Υπό το μικροσκόπιο του ΤΑΕ η απειλητική επιστολή

Η Αστυνομία διερευνά με πάσα σοβαρότητα την απειλητική επιστολή που υπογράφει η φερόμενη ως οργάνωση με την ονομασία «Ένοπλη Ομάδα Απόδοσης της Δικαιοσύνης», δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Εκπρόσωπος Τύπου του Αρχηγείου Αστυνομίας Ανδρέας Αγγελίδης.

Ο κ. Αγγελίδης είπε ότι σε σχετική καταγγελία προέβη στην Αστυνομία η Συνεργατική Κυπριακή Τράπεζα, η οποία έλαβε στις 6 Σεπτεμβρίου ανώνυμη επιστολή με απειλές κατά τραπεζών και βουλευτών με αφορμή τη νομοθεσία για τις εκποιήσεις.

Σημείωσε ότι το ΤΑΕ διερευνά την καταγγελία και προβαίνει σε όλες τις επιστημονικές και άλλες εξετάσεις και έρευνες για να διαφανεί ποιος ή ποιοι κρύβονται πίσω από την επιστολή αυτή.

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom