Πέμπτη 14 Σεπτεμβρίου 2017

Ο Αρχοντας των πετρελαιοκηλίδων: «Θέτω εαυτόν στην διάθεση του πρωθυπουργού»! (βίντεο)

Προφανώς ο ίδιος δεν αισθάνεται την ανάγκη να παραιτηθεί

Α!ρε Παναγιώτη,η γκαντεμιά σου δεν έχει όρια!
Η μοίρα τα 'φερε έτσι ώστε να είσαι ο άρχοντας των θαλασσών,άρα και των πετρελαιοκηλίδων που έπνιξαν τον Σαρωνικό κόλπο.

Με δεδομένα Παναγιώτη όσα είπες την πρώτη ημέρα που συνέβη το ναυάγιο με το δεξαμενόπλοιο, στον Real fm και στην εκπομπή των Καμπουράκη-Λυριντζή από το Λονδίνο όπου βρισκόσουν,θα έπρεπε από μόνος σου να πάρεις το καπελάκι σου και να φύγεις....

Προφανώς θεωρείς ότι έπραξες σωστά δεν γι' αυτό δεν αισθάνεσαι την ανάγκη να παραιτηθείς!!!

Κουρουμπλής: Στη διάθεση του πρωθυπουργού η παραίτησή μου

«Θέτω εαυτόν πάντα στη διάθεση του πρωθυπουργού» είπε στα Παραπολιτικά 90,1 ο υπουργός Ναυτιλίας, Παναγιώτης Κουρουμπλής ερωτηθείς για το εάν σκέφτηκε την παραίτηση μετά τη βύθιση του δεξαμενόπλοιου «Αγία Ζώνη 2» στη Σαλαμίνα και την πρόκληση πετρελαιοκηλίδας.

Λίγο μετά την επίσκεψή του στις περιοχές του επλήγησαν από την πετρελαιοκηλίδα, ο υπουργός Ναυτιλίας εξέφρασε τη βεβαιότητα του πως σε 20-25 μέρες δεν θα υπάρχει καμία αρνητική εικόνα.

«Η κατάσταση δείχνει να εξομαλύνεται. Ήδη σε σχέση με χθες, σήμερα υπάρχει διαφορά. Χωρίς υπερβολές η εικόνα είναι εντελώς διαφορετική» είπε.

Σημείωσε πως γίνεται μια γιγαντιαία προσπάθεια για την απορρύπανση από την πετρελαιοκηλίδα και έχουν επιστρατευθεί τρεις ειδικές εταιρίες που ειδικεύονται σε τέτοια ζητήματα.

Αναφορικά με τη στεγανοποίηση του βυθισμένου πλοίου είπε πως έχει επιτευχθεί σε ποσοστό 99,9%.

Ερωτηθείς για τις καταγγελίες περί μη τήρησης των κανόνων ασφάλειας στο δεξαμενόπολοιο είπε πως «όλα ελέγχονται. Η εντολή που έδωσα είναι πως τα πάντα ελέγχονται. Και σε μένα δημιουργεί κάποιες απορίες όλη η διαδικασία».

O Kουρουμπλής στον τόπο του εγκλήματος

1 σχόλιο:

melito είπε...

Αν δεν ησουν ενας χωρις τσιπα γυρολογος και σαλτιμπαγκος της πολιτικης
τωρα θαπρεπε ναχεις παει για πνιξιμο στο πιο πηχτο μαζουτ που μολυνε
το Σαρωνικο Αλλα που φιλοτιμο και ευαισθησια στο εκτρωμα του Συριζα

Read more: Go to TOP and Bottom