Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου 2017

το "ΕΘΝΟΣ" επέστρεψε στα περίπτερα υπό νέα διεύθυνση


Το Έθνος κυκλοφορεί ξανά σήμερα Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου στα περίπτερα, μετά την ανάληψη του management από την 24MEDIA. Ο ιστορικός τίτλος με έτος ίδρυσης το 1913 και
ύστερα από δύο διαφορετικές εκδοτικές περιόδους, επιστρέφει με καθημερινή έκδοση (Δευτέρα-Σάββατο), νέο λογότυπο και ανανεωμένο σχεδιασμό και πλούσιο περιεχόμενο.

Τη Γενική Διεύθυνση θα έχει ο Τραϊανός Χατζηδημητρίου, Διευθυντής του Έθνους αναλαμβάνει ο Μάνος Χωριανόπουλος, ιδρυτικό στέλεχος του News 24/7, με Διευθυντές Σύνταξης τους Βαγγέλη Δεληπέτρο και Κώστα Σαρρηκώστα, καθώς και τον Μπάμπη Παπαδάκη στο ρόλο του Συμβούλου Έκδοσης.

Την Εμπορική Διεύθυνση θα έχει ο Τάσος Αργυρός, Commercial Director της 24MEDIA, τη Διεύθυνση Παραγωγής ο Αλέξης Βαλούρδος, ενώ Σύμβουλος Περιεχομένου στο σύνολο της έκδοσης του ιστορικού τίτλου αναλαμβάνει ο Director of Content της 24MEDIA Μάνος Μίχαλος.

Η έκδοση του Σαββατοκύριακου με την οποία ξεκινάει η επανέκδοση του Έθνους θα είναι πλούσια σε περιεχόμενο με 80 σελίδες, ενώ τις υπόλοιπες ημέρες θα έχει 48 σελίδες, με στόχο μια σύγχρονη εφημερίδα βασισμένη στις δημοσιογραφικές και εκδοτικές αρχές από την εποχή της άνθησης του Τύπου, στην οποία το Έθνος διαδραμάτισε πρωταγωνιστικό ρόλο μέσα από την πολιτική και κοινωνική ενημέρωση.

Το άρθρο της πρώτης σελίδας:

Το σημερινό πρώτο φύλλο αποτελεί την αρχή μιας νέας πορείας. Το Έθνος, μετά την πρώτη έκδοσή του το 1913 και την επανέκδοσή του το 1981, ξεκινά την τρίτη περίοδο της ιστορίας του, ακόμα πιο δυνατό.

Οι στόχοι μας, ξεκάθαροι: Να ασκήσουμε το δημοσιογραφικό λειτούργημα προς όφελος των πολιτών, χωρίς φόβο αλλά με πάθος και να σταθούμε αρωγοί στη μάχη που δίνει ο ελληνικός λαός για αξιοπρέπεια και επιστροφή στην ανάπτυξη και την κανονικότητα.

Σε μια τόσο δύσκολη συγκυρία για τη χώρα, με τους πολίτες να έχουν επιδείξει αξιοθαύμαστη αντοχή, το μότο της εφημερίδας μας - “πάρτε το Έθνος στα χέρια σας” - ξεφεύγει από τα όρια ενός συνθήματος και μετατρέπεται σε κάλεσμα προς τον καθένα και την καθεμιά.

"Αν μπορείς κοίταξε τον φόβο κατάματα και ο φόβος θα φοβηθεί και θα φύγει" έγραψε κάποτε ο Νίκος Καζαντζάκης. Από τον φόβο στην ελπίδα. Ήρθε η ώρα να σταθούμε ξανά όρθιοι και να πιστέψουμε σε ένα καλύτερο αύριο, που θα μας βρει ενωμένους και έτοιμους να αποφύγουμε τα λάθη του παρελθόντος. Ο δρόμος θα είναι ανηφορικός και δύσβατος, αλλά μια ματιά στην ελληνική ιστορία αρκεί για να ξέρουμε οτι, τελικά, θα τα καταφέρουμε.

Να σημειώσουμε ότι για την ώρα ηλεκτρονικά υπάρχει μόνο μια σελίδα στο facebook.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom